Здравейте, интересувам се от къде мога да закупя точно тази марка радиатори?
Онлайн магазините е които излизат, вече не ги предлагат.
За предпочитане е северна, източна България
Ако някой може да подскаже ще пие Силистренска кайсиева ракия :)
Преглед за печат
Здравейте, интересувам се от къде мога да закупя точно тази марка радиатори?
Онлайн магазините е които излизат, вече не ги предлагат.
За предпочитане е северна, източна България
Ако някой може да подскаже ще пие Силистренска кайсиева ракия :)
Какви размери ти трябват? Кайсиевата е голям стимулант:BigGrin
Би ли споделил каква е точно причината да търсиш точно тази марка?
Удрям на камък :(
Скапа ми се Мозилата и не можех да отговарям до сега. Сега се ъпдейтна сама и вече мога да пиша
Не мисля, че ги има налични, поръчвам ги и ми носят.
Демир Докум ли?
Поръчвал ли си скоро за да потвърдиш, че може да се доставят?
Не си ли четеш личните, там съм обяснил?
Нямам съобщение от теб, ще пробвам да ти пиша аз
- - - - - - - - - -
Пълна ти е пощата и не мога да ти изпратя
Сори, разчистих
Здравейте, намерих тази тема за радиаторите и реших да споделя и моя проблем. Искам да увелича броя на глидерите на радиатора в хола. С добавянето на няколко броя глидери Н350, размера на радиатора ще достигне около 2.90м. От фирмата която ще добави глидерите казаха, че при този размер е необходимо да се промени и свързването на радиатора. Според тях трябва да се направи кръстосано свързване. В момента радиатора е свързан от едната страна (от горе и от долу). Ще съм много благодарна ако някой може да ми каже дали наистина е необходимо да се променя начина на свързване на радиатора.Това оскъпява значително моето начинание. Пластмасовата тръба която ще добавят я продават на 11 лв линеен метър. И поради някаква причина сметнаха, че ще са ми нужни 5 метра. Монтаж на глидерите 70 лв. Отделно кранчета, глидери и т.н. Въпроса ми е дали наистина си заслужава да се променя начина на свързване на радиатора?