Здравейте, интересувам се от къде мога да закупя точно тази марка радиатори?
Онлайн магазините е които излизат, вече не ги предлагат.
За предпочитане е северна, източна България
Ако някой може да подскаже ще пие Силистренска кайсиева ракия![]()
Здравейте, интересувам се от къде мога да закупя точно тази марка радиатори?
Онлайн магазините е които излизат, вече не ги предлагат.
За предпочитане е северна, източна България
Ако някой може да подскаже ще пие Силистренска кайсиева ракия![]()
Какви размери ти трябват? Кайсиевата е голям стимулант![]()
Би ли споделил каква е точно причината да търсиш точно тази марка?
Скапа ми се Мозилата и не можех да отговарям до сега. Сега се ъпдейтна сама и вече мога да пиша
Не мисля, че ги има налични, поръчвам ги и ми носят.
Демир Докум ли?
Поръчвал ли си скоро за да потвърдиш, че може да се доставят?
Нямам съобщение от теб, ще пробвам да ти пиша аз
- - - - - - - - - -
Пълна ти е пощата и не мога да ти изпратя
Здравейте, намерих тази тема за радиаторите и реших да споделя и моя проблем. Искам да увелича броя на глидерите на радиатора в хола. С добавянето на няколко броя глидери Н350, размера на радиатора ще достигне около 2.90м. От фирмата която ще добави глидерите казаха, че при този размер е необходимо да се промени и свързването на радиатора. Според тях трябва да се направи кръстосано свързване. В момента радиатора е свързан от едната страна (от горе и от долу). Ще съм много благодарна ако някой може да ми каже дали наистина е необходимо да се променя начина на свързване на радиатора.Това оскъпява значително моето начинание. Пластмасовата тръба която ще добавят я продават на 11 лв линеен метър. И поради някаква причина сметнаха, че ще са ми нужни 5 метра. Монтаж на глидерите 70 лв. Отделно кранчета, глидери и т.н. Въпроса ми е дали наистина си заслужава да се променя начина на свързване на радиатора?