Аз затова си карам с най-"прост" телефон без никакви операционни системи и екстри. Па нека ми кажат че някое приложение изпраща смс-и или трупа трафик
Аз затова си карам с най-"прост" телефон без никакви операционни системи и екстри. Па нека ми кажат че някое приложение изпраща смс-и или трупа трафик
Намерил си решение за себе си сега остава и за модерния на детето да намериш.
На модерния му блокирах изходящите смс-и. Няма смс - няма проблем.
Може и да му намалиш и кредитния лимит това също е решение.
Добре, че нашите оператори не пускат услугата SMS през GPRS. Е, те тогава ще стане "дявол на магаре"!
Честно казано нямам понятие за какво говориш... телефоните не са ми силната страна.
И Аз имам същите есемеси. Не съм ходил още при оператора да ги питам имат ли инфо по въпроса,но оттдговорат от сега ми е ясен!!!!!
SMS услуги с добавена стойност Дата Час Номер Направление Часова зона Вид на обаждането Времетраене Сума 25.01.2013 20:25:00 0871983 Тераком силен трафик УДС зона 11 1 5.00 26.01.2013 08:20:00 0871983 Тераком силен трафик УДС зона 11 1 5.00 06.02.2013 22:08:56 0871983 Тераком силен трафик УДС зона 11 1 5.00 06.02.2013 22:09:17 0871983 Тераком силен трафик УДС зона 11 1 5.00 06.02.2013 22:09:42 0871983 Тераком силен трафик УДС зона 11 1 5.00 Общо SMS услуги с добавена стойност 5 25.00
И аз изядох това дърво докато рутвах и качвах къстъм фирм. Не успях да хвана коя точно програмка от 100ината ми го спретна, но се заядох и префлашнах телефона като вече буутнах без сим карта. Забелязах след синхронизация с гугъл по уайфайя странен контакт в листата си с китайски йероглифи - 2-3 символа, лесно го хванах щото моите контакти в гугъл са кирилизирани и с пълно записване на име и фамилия.т.е. дълги и като прелиствах веднага ми направи впечатление 2-3 символния такъв. Когато го цъкнах видях номера 0871983. Разбира се беше изтрит за няколко милисекунди. След което инсталирах скайпа ( ама не тоя от маркета ми един къстъм ) логнах се, затворих и след това отидох в контактите си да забраня показването на контакти без телефонен номер ( много ме дразни това скайп контактите ми да излизат най напред в листата ) и тогава забелязах отново 2-3 символния педеразки контакт на китайски. Та така...вече разбира не инсталирам този къстъм уж оптимизиран скайп и нямам проблеми. Иначе педалите Тераком са Тера Комюникейшън АД - София.
С две думи - миг невнимание и цял живот баща
Ето тук има добри съвети за следване Изпращане на нежелани SMS-и по 6 лева (Страница 1) - Проблеми с Android - Операционна система Android - Android Форум
Но мер: 0871929 /Тераком / силен трафик / УДС зона 6 / 1 / 2.00 // Здравейте.Те това и с най обикновен телефон като моя не можах да го избегна.Получавам много СМС и повечето ги трия незабавно.НООООО в някои от СМС-те пише,//изпратете обратен СМС ако не желаете да се абонирате.// Никой естествено не изпраща и хоп ставате абонат и ви таксуват за което разбирате от фактурата или по точно ако си следите детайлната справка.И така N брой абонати таксувани по 2 или 5 лева = ? Фактурите трябва да завършват с фразата (Благодарим ви донори-балъци)Добре е че не всички са такива.Аз лично подавам жалба до // КЗП-Комисия за защита на потребителите // ИИИИИ не плащам докато не направят корекция на фактурата.