Първоначално публикувано от
razziel искам и аз да попитам за превеждането... за пхпбб2 си сложих и българския език и този за субсилвера! след като си пусна българси език обаче, всичко се зацапва и трябва да си наглася броузъра да разчита на кирилица. Пробвах и през лисицата и през експлоръра. Оставих го така въпреки, че е много грозно... Инсталирах си след това и ИПБ... проблема с кирилизацията при него беше същия! Незнам кой файл къде да редактирам за да подсказва на броусера да вкилючи авт. на кирилица. Много ще съм Ви благодарен ако ми помогнете, защото само това ми остана с пускането на форум да реша!
сега се сетих и за още един проблем, но съм го пробвал само на пхпбб2... като публикувам нов отговор например... пиша на български... като му дам превю всичко си е наред но като върна надолу в до прозореца за писане... са наизлезли не бълг. букви ами някакви цифри отпред с #... хубавото е че като се публикува вече съобщението си се чете на бг, но пък заглавието (темата) не е на българси ами е изписана със същите тези цифри.
Ползвам foxser