Имам производство на "неинтелектуални" продукти, имам и увлечения към компютрите и софтуера. Имам желание и ресурс да разработя софтуер, тясно специализиран за моето производство и колегите от моята сфера. Не съм съгласен със закона за авторските права в часта си, че принадлежат на този който е написал програмата, а не на този който я е разработил и е обединил изискванията на потребителите в продукт, който отговаря на техните нужди. Ако има желаещи да работят в малка фирма с един шеф/колега в провинцията или съдружие(пак в провинцията) за собствен бизнес, нека ми пишат на лично.
Софтуера ще бъде счетоводен тип с база данни Аксес. "Технологията" не съм я решил окончателно защото проекта е в съвсем начална фаза и по-важното за мен е човека с който ще се сработя, а той трябва да е човек с желание за работа, а при добро желание парите сами си идват. Имам представа, че заплатите варират от 300 до 3000 лева според възможностите на девелопера и предпочитам да е с възможности над 400 и под 800лв.
Относно развойната среда предпочитам да е .нет, но и ВБ има прекалено големи възможности за това което ще се прави.
Коментари тип програмисти от дир.бг не са желателни. Добронамерените и градивни ДА.
Ако споделя написаното в тази статия вероятноста да се сработим е голяма.