Продавам такъв процесор заключен е и не е клокван никога малко е оцапан с паста ама не мисля че това е проблем.Обявата важи само за София връзка на ICQ 331082001.Цена - 75лв
Продавам такъв процесор заключен е и не е клокван никога малко е оцапан с паста ама не мисля че това е проблем.Обявата важи само за София връзка на ICQ 331082001.Цена - 75лв
Ako e Thorougbreth B е отключен
иначе заключените бяха А !
До оня ден бях с него и мисля че беше Б ама може да съм се заблудил
Mr.TECHNO, не очаквах, че точно Вас ще се наложи да коригирам.
Ако е B, и е произведен след 39-та седмица на 2003-та година е заключен.
А след това идват и "супер заключените" Thoroughbred-и, които не само са заключени, но и не може да бъдат отключени.
Алтернативи в този случай са:
-модифициране до мобилен и следващите от това неудобства (смяната на множителя и волтажа работи само на дъна с VIA и SIS и при някои дъна тръгва директно на 2,0 V, ако не се модифицират още мостчета, а и най-често се налагат още модификации, за да се отключат множителите над 11, абе мъка...)
-пинмод.
@shulio: защо направо не напишеш тук кода на процесора и ще ти кажем какъв е и що е?
Поздрави!
Значи аз съм го купил през април 2004 така че май от от тия дето казваш ама ето и кода за да науча повече за него
АXDA1800DUT3C Z338856261482
KIXIB 0339TPMW 1999AMD
@Eistee
Първо да благодаря за доверието! . Нищо лошо няма че ме поправяте - даже и по-добре за мен, няма да се излагам повече от 1 път !* ( имаш +1 от мен ! )
По принцип B ядрото го заключиха от 2000+ нагоре ( Toro B 1800+ = 100 % отключен )
KIXIB 0339TPMW* * =>* 0339 - Това означава че е отключен!
също так е и 1,6V* и добър степинг => става за клок , но с добро дъно !
Но това е мое мнение - може и да греша !
Утре ще го пробвам дали се клоква и ще ви постна резултати