Продавам дъно ASUS P5B-E Plus, с над 2г. оставаща гаранция към Мост. Няма дефекти, тествах го с новия ми процесор, и държи FSB до 510 стабилно (със сменено охлаждане на northbridge, продавам го с оригиналното, с което не съм пробвал до колко държи). Няма дефекти или проблеми, пълен комплект. Единствения му недостатък е, волт-дропа (при зададени 1.6V реално дава около 1.45V), но спокойно дава до 1.5V, може да му се приложи и моливен мод да му се направи при което намалява доста, тъй че не мисля, че е фатален проблем.
Цена: 175 лв.
Радиатор за водно охлаждане Black Ice Pro - за един 12см. вентилатор, може да се сложи отзад на обикновенна кутия с място за 12см. вентилатор. Аз например го ползвах в комбинация с още един двоен радиатор. Може да се ползва много ефективно за охлаждане на видеокарта и чипсет, може и за процесор, като евентуално в бъдеще се ъпгрейдне или добави и друг радиатор. Давам освен оригиналните и други 2 щуцера за 10мм. вътрешен диаметър маркуч.
Цена: 38 лв.
Възможен е бартер на CPU E4300 (стига 3.4гхз с добро охлаждане) без гаранция (изпилена капачка) за 2140 например (без значение овърклок възможностти, гаранции, box)
До края на седмицата ще имам за продажба и видеокарта - X2600Pro DDR3 или 7900GS 256MB (в краен случай 7600GS 128MB)
За София,
За куриер - по договаряне