ТЪРСЯ SDRAM за да увелича възможностите на лаптопа си DELL LATITUDE C610 като максимално мога да сложа 1 гб.нямам претенции и да е втора употреба стига да е читава и на разумна цена..
![]()
Очаквам да ми подадете ръка .......Весела нова година............
ТЪРСЯ SDRAM за да увелича възможностите на лаптопа си DELL LATITUDE C610 като максимално мога да сложа 1 гб.нямам претенции и да е втора употреба стига да е читава и на разумна цена..
![]()
Очаквам да ми подадете ръка .......Весела нова година............
Наложи ми се да трия мнения на хора които с право те критикуват, вземи си бележка!
Сега по темата.
Паметта която търсиш е SODIM 512 PC133 SDRAM
Имам същият лаптоп като твоя с 512 mb рам(2х256 mb), от известно време тествам 512 мегабайтови платки (понеже и аз искам да го направя с 1 гигабайт) и до сега не е тръгнала нито една а вече съм тествал над 20 Sodim-а. Така,че си го избий от главата ,че ще си намериш 2х512 мегабайта модула и те ще работят, попаднали сме на претенциозни от към памет машини и това си е.
Нова памет не можеш да намериш въобще защото те от доста години не се произвеждат. Така,че се примири и забрави идеята за 1 гигабайт памет. Още повече ,че дори и да намериш 2х512 , цената им ще е много висока.Не бъркай цената с тази на DDR1 или DDR2 паметите, попадал съм на оферти за по над 100 лева
Това което можеш да си направиш за "играчката" е да му сложиш Wi-Fi карта на miniPCI слота и да му рециклираш батерията, друго не пипай , не си заслужава.![]()
Е, има такива памети - ето първото, което ми излезе с Гугъл.
А за това, че не се произвеждат нови - и това не е точно така. Аз намерих (и си внесох 5 бр. х 256МВ) в Китай, хората си ги произвеждат, могат да доставят до 10 000 бр. месечно.
Така че мога да предложа 256МВ РС133, давам и 6 месеца гаранция.
Цената е 69 лв.
От Пловдив съм, мога да я пратя с ЕКОНТ, транспортът ще е ~ 5-6 лв.
аз мога да предложа с 10 лв по ниска цена 59лв и също да дам гаранция!
от Шумен съм пътувам до Варна за страната с куриери