Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 25 от общо 25

SELL: Уникално дъно за колекционери, системни администратори и линуксаджии

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2006

Re:SELL: Уникално дъно за колекционери, системни администратори и линуксаджии

Ами просто няма за какво да се смееш или подиграваш - или поне аз не виждам.

Дъното дава прилични резултати в тестовете, и не виждам нищо смешно в това. Съвместимо е със стари операционни системи, с които по-новите не са - и това не ми се вижда смешно. Интересно е и за колекционери, като продукт (почти) единствен по рода си - е, да му се подиграваме ли за това? Ще си направите евтина и производителна универсална тестова система с него, на базата на стари чаркове - това ли трябва да е смешното тогава?

Като по-тъпичък явно, ще съм благодарен да ми се обясни. (ама от някой дето поне го е виждал на живо дъното)

2.  

3. Тук е от
    Aug 2011

е за съвместимостта на съм съгласен,но пък на какво му е човек,който е дал да кажем 200 лв за процесор да си слага windows 98 и другото си е направо тъпо да се пръскат толкова пари за процесор и да го сложи на такова дъно (освен ако не е маниак на такава тема) уж вървиме напред а то какво ще слагаме супер мозък на старо тяло,и какво като показва,големи резултати на тестове един компютър не означава само мощен процесор.Както и да е,не е тука мястото да се прави толкова голяма реклама на едно дъно и второ няма универсална тестова система,все нещо ще е кусур

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Извинявам се, че се намесвам в темата на продавача, но явно не му става ясно нещо-Във форума има завидно количество потребители,
    които се дразнят от високопарни перформанси (в същият стил) на всичко, което е ....
    Включае и аз. Иначе-Успех с търговията!

5. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от hellp
    Дъно-мечта за всички...линуксаджии...
    Аз съм фен на Linux.От няколко години ползвам предимно него...незнам дали това ме прави линуксаджия.Може ли да ми обясниш защо това дъно трябва да ми е мечта,че нещо не схващам...

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Темата се превърна в ужасен спам, за което съм виновен предимно аз, за което се извинявам на автора й.
    Все пак, надявам се, че отчита, че изчакахме почти месец без да цапаме и коментираме, но явно полза няма.

Както върви, ще трябва да я заключа и преместя от раздела в скоро време. Ако автора смята, че има смисъл - поканен е да си я пусне наново.

7. Тук е от
    Oct 2006

Ако имаш предвид "високопарния стил на рекламата", се извинявам на всички, които са се почувствали засегнати по някаква причина от написаното в този стил от мен (макар че не виждам за какво).

Целта ми беше не да дразня някого, а да привлека вниманието на хората, които (като мен) се вълнуват от добрите стари неща или биха могли в работата си да се възползват от тях. (че не става въпрос само за празна реклама надявам се да е станало ясно от картинките)

Хората които не ги вълнуват подобни ненужни "вехтории" моля да не се чувстват засегнати по никакъв начин, както и да не правят саркастични забележки не по същество (забележки по същество и с обосновка приемам всякакви).

Ако съм вложил някаква излишна или преувеличена емоция в написаното по-горе, или рекламата ми е била прекалено агресивна, моля да ми бъде простена професионалната деформация - но аз го харесвам това дъно наистина и изобщо нямаше да го продавам, ако собственика му не беше решил така.

Желая също успехи на всички участвали в темата!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Пусни си нова тема.
    Който пише спам в нея ще си отнесе последствията.
    Извинявам се и аз че доразбуних духовете, но факта е налице - нарушено е правило от мен.

10. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

единият компютър в нас е с такова дъно.
    дъното е добро - може колкото Р31.
    държа го обаче само заради комбинацията AGP+TV (v9999GE+Crown 21")

та който има AGP видеокарта от висок клас, безплатна DDR400 и му думне дъното - това дъно е за него (щото за видеокартата ще му дадат 30 лв с които трудно ще вземе G41+ddr3+ .. ).

п.п.
    малко обърках чипсетите - може и да не може колкото Р31, ама пак е добро - на нивото на i945 е, че може и да го бие, нищо, че е DDR400 ..

ама, все тая - пак става дума за "купчина бъбреци от кучето динго".

11. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Re:SELL: Уникално дъно за колекционери, системнl

Грешка , като видях цената
    Извинявайте но бях останал с впечатление че се продава за 30 лв и като видях ... олеее
    За триене .

12. Тук е от
    Oct 2006

В цената съм включил 15лв колекционерска надценка (дъното е най-бързото с чипсет i865, както и изобщо с DDR1 и AGP, и т.н.) - не защото съм алчен и искам да излъжа някого, а защото искам да му намеря стопанин който ще го цени именно от тази му страна (пък и според мен в комбинация с 45нм процесор дъното си струва парите).

Който иска по-евтино, да следи форумите - в data.bg отвреме-навреме изскача по някоя комбинация от Conroe865PE + слаб процесор за петдесетина лв (или неговия matx аналог 775i65G, който също поддържа 45нм процесори).

Специални поздравления за колегата Zaphod B за обективното му мнение; като сложи 45нм процесор нека ако иска пак да си сподели впечатленията. (не смятах да пиша повече в темата, но се почувствах длъжен да му благодаря)

Още веднаж пожелавам успехи на всички чели и участвали в темата!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 07-10-11, 00:30
  2. Бартер/Продавам эа колекционери
    От traxtar във форум Продава
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-11, 13:12
  3. Отговори: 0
    Последно: 24-03-10, 12:29
  4. Питане за системни файлове ?
    От ipnaid във форум Windows
    Отговори: 11
    Последно: 09-09-06, 19:48
  5. Отговори: 1
    Последно: 06-11-04, 18:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе