Здравейте, моля за помощ! Имам проектор acer 6510bd, но не мога да го настроя за да мога да гледам 3D. Някой може ли да ми каже как да си го настроя? Пускам си филми на 3D SBS през лаптоп свързан с проектора чрез HDMI 1.4.
Благодаря предварително
Здравейте, моля за помощ! Имам проектор acer 6510bd, но не мога да го настроя за да мога да гледам 3D. Някой може ли да ми каже как да си го настроя? Пускам си филми на 3D SBS през лаптоп свързан с проектора чрез HDMI 1.4.
Благодаря предварително
А какво точно не е наред?Може да са много неща?Ако опишеш по-подробно в какво точно се изразява проблема,ще е по-лесно да търсим решение
И Извинявай,ако въпроса ми прозвучи глупаво,но след като пуснеш филма(SBS) от лаптопа през HDMI кабела,от опциите на проектора избираш ли същият режим - SBS ? Защото ако не е избран,то тогава картината ще я виждаш така както на лаптопа-двоен екран,а тя именно от проектора трябва да се слее за да го има крайният ефект-3D
Този пост е редактиран от Iliev Deyan; 26-12-14 в 23:22.
Благодаря за въпросите, но вече всичко е наред, от настройките на плеъра е причината(КМ плеър), вчера един приятел ми реши проблема.![]()
Хубаво,че вече всичко е ОКВъз основа на това което съм прочел по форумите,в много от случаите проблемите идват именно от плеарите :P
![]()
Сега пък не мога да пусна 3D филм ISO файл. С ТМТ 6 съм, чекнал съм както трябва да бъде в настройките на плеъра, каквото и да направя все ми изкарва картината анаглифно????