Резултати от 1 до 4 от общо 4
Like Tree3Одобрявам
  • 1 Post By tek
  • 1 Post By solo5
  • 1 Post By alfa156

Избор на бюджетен проектор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Jul 2018

Избор на бюджетен проектор

Здравейте! Оглеждам се за бюджетни проектори, до 100 - 200 лева. Целта е да гледам на по-голям екран футболни мачове веднъж седмично, че 55-те инча на ТВ-то вече ми малеят. :-) Резолюция - 1920*1080, дистанция до около 4 метра. За момента съм се спрял на Happrun H1, след като изгледах интерсно видео сравнение на различни проектори от подобен ценови клас - https://www.youtube.com/watch?v=p7pcVKvtgCE&t=767s. Ясно ми е, че за тези пари не мога да очаквам чудеса, но ще се радвам, ако все пак споделите своя опит или знания, за да ми помогнете при избора. Благодаря!

2.  

3. tek
    tek е на линия
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Отговор: Избор на бюджетен проектор

Не съм специалист по проекторите, но не бих взел евтин проектор. Скъпите има защо да са на тези цени.
    Доколкото съм запознат лазерните са последна дума на технологията.
    Има и късофокусни.Които се монтират в близост до екрана.

"Лампата" им има живот в часове, които не са голямо число.
    Да кажем,че ще го вземеш за 300лв + екран за 100лв+ озвучаване, защото ще трябва.
    Това са 1/3 от цената на 65инча qled ,ТВ-р.
    Което според мен е неоправдано да се хвърлят едни средства за най ниско качествения екран и проектор.
    Друг недостатък на проектора, е шума от вентилатора, както и че стаята, трябва да в напълно тъмна за добро гледане.
    Този пост е редактиран от tek; 06-01-25 в 16:41.
    vassilp1975 одобрява това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2015

Читав проектор - над 1400-1500лв, да не кажа над 2000лв

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от vassilp1975 Виж публикацията
    Здравейте! Оглеждам се за бюджетни проектори, до 100 - 200 лева. Целта е да гледам на по-голям екран футболни мачове веднъж седмично, че 55-те инча на ТВ-то вече ми малеят. :-) Резолюция - 1920*1080, дистанция до около 4 метра. За момента съм се спрял на Happrun H1, след като изгледах интерсно видео сравнение на различни проектори от подобен ценови клас - https://www.youtube.com/watch?v=p7pcVKvtgCE&t=767s. Ясно ми е, че за тези пари не мога да очаквам чудеса, но ще се радвам, ако все пак споделите своя опит или знания, за да ми помогнете при избора. Благодаря!

такъв проектор е да гледаш нещо на поляната, не вкъщи. Освен ако нямаш специална кино зала да разпънеш 150" екран
    Време ти е за 65" тв - почват от 1000лв доста прилични, но по важното бият всеки проектор в ПЪТИ и с неограничен бюджет, камо ли китайски пръчки

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Избор на бюджетен ТВ 43 инча
    От KamenKK във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 06-11-21, 03:59
  2. Избор на бюджетен телевизор
    От pavkata88 във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 16-01-19, 10:13
  3. Избор на бюджетен телевизор
    От tsim във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 07-05-17, 22:01
  4. Избор на бюджетен конвектор
    От Zygot във форум Електрическо отопление
    Отговори: 77
    Последно: 03-02-16, 18:00
  5. Избор на бюджетен климатик ?
    От barakuda във форум Климатици Midea
    Отговори: 3
    Последно: 23-06-12, 00:43

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе