Не мога да отворя предния панел за да почистя филтрите
Според инструкцията предния панел се вдига до като се чуе клик но аз го вдигам и не става
Климатика ми е Midea MSV1-12HRN1
Не мога да отворя предния панел за да почистя филтрите
Според инструкцията предния панел се вдига до като се чуе клик но аз го вдигам и не става
Климатика ми е Midea MSV1-12HRN1
Колко още искаш да го отвориш?
Както е на снимката, приплъзваш филтъра нагоре за да се освоботят чопчетата от долната страна и го издърпваш след това надолу.
Да не искаш да ги миеш докато са на климатика
При това положение спокойно можеш да ги извадиш.
Предполагам, че проблема е, че капака не се задържа отворен.
Да това имам в предвид че трябва да го държа за да извадя филтрите а не знам каква му е цаката да се застопоряваПървоначално публикувано от Julian
Ами вдигаш докато щракне. Някои предни панели могат да се махат изцяло. Да не би да го вдигаш точно докато запре и да те е страх да натиснеш малко - точно след този момент се застопорява.
Давам го до положението на втората снимка но ако го дам още нагоре пластмасата която го държи се огъва на горе и ме притеснява да не стане нещоПървоначално публикувано от deian
Фани некой да ти придържа капакот и ти махни филтрите
Петимата милиционери, масата и крушкатаПървоначално публикувано от lada2107
Той филтъра се маха и с една ръка
То тва ясно , но явно човека има нужда от помощПървоначално публикувано от zz_stefanov
Мен ми се струва, че те е страх малко да натиснеш.
На този модел капака не се застопорява не го напъвай че ще съсипеш хубавия панел. Филъра се сваля с една ръка елементарно е. Между другото в горната част на тялото има още два по малки филтъра тях е по лесно да ги почистваш с прахусмокачка с накрайник четка.
Гениална мисъл на инженерния отдел на Мидея... Колко ли такива климатици ще има със счупени панели...
Именно за това исках да получа отговор. Благодаря ти за което. Ти с такъв климатик ли си ?Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Аз имам 4 бр клими два от този модел. Този панел инженерите явно са по тъпи и са направили да се сваля само с две палчета.