Не мога да отворя предния панел за да почистя филтрите
Според инструкцията предния панел се вдига до като се чуе клик но аз го вдигам и не става
Климатика ми е Midea MSV1-12HRN1
![]()
Не мога да отворя предния панел за да почистя филтрите
Според инструкцията предния панел се вдига до като се чуе клик но аз го вдигам и не става
Климатика ми е Midea MSV1-12HRN1
![]()
Колко още искаш да го отвориш?
Както е на снимката, приплъзваш филтъра нагоре за да се освоботят чопчетата от долната страна и го издърпваш след това надолу.![]()
Да не искаш да ги миеш докато са на климатика
При това положение спокойно можеш да ги извадиш.
Предполагам, че проблема е, че капака не се задържа отворен.
Да това имам в предвид че трябва да го държа за да извадя филтрите а не знам каква му е цаката да се застопоряваПървоначално публикувано от Julian
![]()
Ами вдигаш докато щракне. Някои предни панели могат да се махат изцяло. Да не би да го вдигаш точно докато запре и да те е страх да натиснеш малко - точно след този момент се застопорява.
Давам го до положението на втората снимка но ако го дам още нагоре пластмасата която го държи се огъва на горе и ме притеснява да не стане нещоПървоначално публикувано от deian
![]()
Фани некой да ти придържа капакот и ти махни филтрите![]()
Петимата милиционери, масата и крушкатаПървоначално публикувано от lada2107
Той филтъра се маха и с една ръка![]()
То тва ясно , но явно човека има нужда от помощПървоначално публикувано от zz_stefanov
![]()
Мен ми се струва, че те е страх малко да натиснеш.
На този модел капака не се застопорява не го напъвай че ще съсипеш хубавия панел. Филъра се сваля с една ръка елементарно е. Между другото в горната част на тялото има още два по малки филтъра тях е по лесно да ги почистваш с прахусмокачка с накрайник четка.
Гениална мисъл на инженерния отдел на Мидея... Колко ли такива климатици ще има със счупени панели...
Именно за това исках да получа отговор. Благодаря ти за което. Ти с такъв климатик ли си ?Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Аз имам 4 бр клими два от този модел. Този панел инженерите явно са по тъпи и са направили да се сваля само с две палчета.