Виж тука:Frigocommerce International - refrigeration and air-conditioning wholesale dealer . Аз ползвам жълтия. Вътрешния топлообменник става като нов след почистването и всякакви гадни миризми изчезват.
Този пост е редактиран от avenger; 11-11-16 в 21:31.
Съфорумник Kasap, не сме колеги! Не се опитвайте да квалифицирате способностите на хората, които не познавате. Не ви се отдава.
Като попита сутринта човека нещо защо всичко изчезна? Защо не се обади да помогнеш? Тези специализирани препаратчета са "фирмена тайна" и едва ли се споделят. Е явно има и по-широко скроени хора. Като frick.
ша ги пробвам всичките... утре ще пиша как е положението
Само със съветите на milanov внимавай.
С г-н Kasap ще си прехвърляме искрите в темата за Дайсейкай-6, че не съм писал от много време там, а са се насъбрали доста неща.
Ще се слагат катанци, ама нейсе....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
киселината не е опция за ползване защото алуминиевите ребра побеляват моментално от нея..
дори и да го измиеш идеално, после остават не новички лъщиви, а някакси бели оксидирани, и после от най малката вода пада бял прах от ребрата, докато се стопят..
заради това киселина далеч, освен ако не е за металекс...
Аз го взех в насипно състояние, още не знам дали ще тръгне даже ама искам да го изчистя идеално ако тръгне да не го бутам..
ПП. ако няма фреон той е с р22 мога ли да сложа R422D без да бутам маслото..
Този пост е редактиран от Trayan Savov; 11-11-16 в 23:59.
Таква разрушаване се получава и от 3% натриева основа, ако има контакт с алуминия дълго време.
milanov, не е необходимо да се излагаш като кифладжия III-ти разряд. Всички разбрахме, че си бягал от часовете по химия, сега ще прилагаш и снимкови доказателства.... Разредената H2SO4 не реагира с мед, но алуминиевите ламели ще станат на дантела. Пробвай на Дайсекая - и без това си по цял ден в него...