Вече съм в пълен шах, дайте идеи
Вече съм в пълен шах, дайте идеи
На Мидейката ли? А къде отидоха снимките от сутринта?
лошият модератор ги затри
Напиши какво "всичко" си пробвал, та да знаят хората какво друго да ти предложат.
Меглио, пароструйка всички вера из магазините, даже тест гел между ламелите мухал се вижда, и мирише като го намокриш
То си имало тема по въпроса
Не знам колко ще е полезна при вас.
https://forum.setcombg.com/%D0%BF%D1...%B8%D0%BA.html
и спрей за 12 лева пробвах, нулев резултат
Налей в една пръскалка течен сапун за миене на съдове и гореща вода, напръскай да се разкисне и с някоя малка мека четка изчеткай питата внимателно по посока на ламелите. После пак изплакваш обилно с гореща вода и ще видиш как ще светне като нов. Моят така го изчистих.
Мдааа, било е май над някой фритюрник в капанче на морето....
Търси фирма за галванични покрития, имат разни киселинки и основи за чистене. За топлообменника, За пластмасите.....може и за тях да измислят нещо.
Миланов, знаеш ли какво се случва на алуминиеви ламели и медни тръби при използване на киселини и основи? Пробвал ли си та съветваш другите? Колко топлообменника си почистил с киселина?
Ако не става с Мелио, четка и водо/пароструйка, има разни промишлени обезмаслители, но да не са с киселини и основи.
Четеш ли, фирма за галванични покрития. Там знаят кое с какво се разяжда. От натриева основа какво ще стане? Мазнината на сапун.
- - - - - - - - - -
Киселините могат да бъдат и разредени. Не само 100% сярна киселина е киселина.
:Мога да чета и съм работил няколко години в такъв завод. Зная какво има във ваните за обезмасляване на железни детайли.
утре ще взема една пръскалка и препарат за мивки и ще го пробвам..
Пс. много е на вътре за четки
То аз се чудя как някой още не е предложил доместос или препарат за чистене на печки. Савов ,изхвърли това изделие на боклука. Не си заслужава.