Вече съм в пълен шах, дайте идеи![]()
Вече съм в пълен шах, дайте идеи![]()
На Мидейката ли? А къде отидоха снимките от сутринта?
лошият модератор ги затри
![]()
Напиши какво "всичко" си пробвал, та да знаят хората какво друго да ти предложат.
Меглио, пароструйка всички вера из магазините, даже тест гелмежду ламелите мухал се вижда, и мирише като го намокриш
То си имало тема по въпроса
Не знам колко ще е полезна при вас.
https://forum.setcombg.com/%D0%BF%D1...%B8%D0%BA.html
и спрей за 12 лева пробвах, нулев резултат![]()
Налей в една пръскалка течен сапун за миене на съдове и гореща вода, напръскай да се разкисне и с някоя малка мека четка изчеткай питата внимателно по посока на ламелите. После пак изплакваш обилно с гореща вода и ще видиш как ще светне като нов. Моят така го изчистих.
Мдааа, било е май над някой фритюрник в капанче на морето....
Търси фирма за галванични покрития, имат разни киселинки и основи за чистене. За топлообменника, За пластмасите.....може и за тях да измислят нещо.
Миланов, знаеш ли какво се случва на алуминиеви ламели и медни тръби при използване на киселини и основи? Пробвал ли си та съветваш другите? Колко топлообменника си почистил с киселина?
Ако не става с Мелио, четка и водо/пароструйка, има разни промишлени обезмаслители, но да не са с киселини и основи.
Четеш ли, фирма за галванични покрития. Там знаят кое с какво се разяжда. От натриева основа какво ще стане? Мазнината на сапун.
- - - - - - - - - -
Киселините могат да бъдат и разредени. Не само 100% сярна киселина е киселина.
:Мога да чета и съм работил няколко години в такъв завод. Зная какво има във ваните за обезмасляване на железни детайли.
утре ще взема една пръскалка и препарат за мивки и ще го пробвам..
Пс. много е на вътре за четки
То аз се чудя как някой още не е предложил доместос или препарат за чистене на печки. Савов ,изхвърли това изделие на боклука. Не си заслужава.