niakoi da mi pomogne imam duno EPOX 8RDA+ PRO/Nforce2Ultra/FSB400/SATA/6ch/IE1394/LAN
i video karta GEFORCE FX 5900 PRO 128MB DDR TV OUT 8X 256bit neprekusnato mi nakusva na igrite, za6to.
niakoi da mi pomogne imam duno EPOX 8RDA+ PRO/Nforce2Ultra/FSB400/SATA/6ch/IE1394/LAN
i video karta GEFORCE FX 5900 PRO 128MB DDR TV OUT 8X 256bit neprekusnato mi nakusva na igrite, za6to.
по-скоро да намали настройките на игрите ( а и няма да е зле да каже на кои игри - все пак ако се опитва да играе d3 на full max надали ще помогне ако ще и челна стойка да направи).
niksan76, какъв ти е процесора и колко ram имаш?
compa zabiva na igrite ne samo 4e nakusva. v garanvia e i smenih vsi4ko po4ti. samo harda i procesora ne sum. harda e 80gb seagate sata, a procesora e amd2.2xp. dali e vtiah pri4inata?
Един и същ диск на Windows ли ползваш и едни и същи ли са ти драйверите?
niksan76, кажи дали това, което ти написах в ПМ е помогнало и какво става....
FearMe na vsi4ki igri zabiva sled kato poigrae6 5-10 min. tempereturata na procesora e 42 gradusa. ne e mnogo. az igraia nai ve4e na NFSU 1 i 2. nakusva i sled malko zabie. rama mi e 512 ne e malko. napravo ne znam ot kakvo e. gledaha go i kazaha 4e niama nujda ot dopulnitelen ventilator. ot firmata kretenite mi se smeiat i kazvat 4e ot igrite. da ama ne az izprobvah de 6to igri ima i vsi4ki zabivat. s predi6nata mi video carta GF5500 napravo zabiva6e ote v meniuto, a s tazi sled malko pove4e. ne razbiram ni6to i se pritesniavam vse pak tova sa si dosta pari hvurleni na viatara vse edno. dnes pak 6te hodia i ne znam kakvo da im kaja ve4e.
попитай ги тия малoумници какво имат предвид с "от игрите" и го напиши тук.
аз съм категоричен, че е от висока температура!
видеокартата ти има ли си отделен вентилатор?
"От игрите" имат предвид, че игрите са ми бъгави. Само че аз ги слагах тези игри 100 пъти от 100 различни места. Занесох им го вчера и ми казаха че ще ми сменят харда и процесора. Кажи какъв процесор да си сложа този пут. Смятам да е AMD FX2600 не ми се дават повече пари за FX3000. Голяма ли е разликата според теб между 2600 и 3000. Производителноста май ниама да е кой знае колко по-голяма. Само дето за 2600 ще доплатя 50$, а за 3000 трябва да доплатя 1000$. Другото за което смятам да те питам е дали да не додам още 30-40$ и да си взема и един мощен вентилатор? А за видеото мисля дето ме пита, да има си собствен вентилатор.