Ще си зимам процесор Алтон на АМД над 3800+ до 4400+ да ми препоръчате някакво дъно ... angel
Ще си зимам процесор Алтон на АМД над 3800+ до 4400+ да ми препоръчате някакво дъно ... angel
аз пък търся MB + дъно Това в кръга на шегата , ама ми стана интересно името на поста ти.
Сега сериозно , кажи за какво ще го ползваш , както и към едноядрен или двуядрен процесор си се насочил. Ако ще клокваш ще ти трябва по-скъпо дъно както и по сериозен охладител, така , че дай повече инфо.
еми да кажем 3800athlon + двуядрен с оверклок
и амд 3800 athlon+ двуядрен без оверклок
и амд 3800 atlon + без овеклок
един от тези варианти ще е .. ако ми дадете хелп и за 3те ..
ako mi obqsnite kakwo sa soketite shtoto sum na 14 i oshte ne gi razbiram tiq mnogo ..
p.s. imeto prosto sum dopusna greshka ....ot burzinata ..
Овърклока ти зависи от късмета + хубаво дъно, качествена памет и добро охлаждане. Едноядрен не си заслужава да се взема вече, освен ако не се търси някое бюджетно решение.
значи сега трябва да търса АМД атлон 3800+ dual core АМ2 така ли ?Първоначално публикувано от fanta orange
а дъно ?
п.с
съжалявам за кирилицата
по- доброто решение за процесор е 4000+ X2 AM2 Brisbane
за дъно - Gigabyte
за РАМ поне PQI DDRII 800 !
Техно, ако ще е 4000+ брисбйен паметта не е задължително да е 800 мегахерцова , АМД се излигавиха и сложиха на новите си процесори странни делители , на тоя 4000 , делителя е CPU/6 и на стандартната си честота от 2100 мегахерца, паметта работи на 700 мегахерца.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
4000+ X2 AM2 Brisbane
за дъно - Gigabyte или Асус ??
а памет PQI DDRII 700 ?
ако отида в магазина какво да кажа за памет към дъното и процесора .. това "PQI DDRII 700"?( дота съм зле не се смейте много)
Ще ми кажете ли дъно за тоя процесор за оверклок ?ж
PQI, Kingston , Super T , Hynix , Corsair , Patriot , OCZ - в този ред - от скъпи и по-скъпи и хубави памети
В никакъв случай Blitz, Buffalo,( A-data ) \
Паметта е DDRii 667 & 800 - няма ддр2 700 ( казаха ти на колко тръгва с новите процесори )
както виждаш никой не се смее
доста сте бързи в този форум : ) мерси )
p.s. доста сте ми полезни
а за овърклок - вдигаш CPU FSB = 250 като за начало ,
рама няма сми да пипаш , само CL-2T , Волтажа на процесора от 1,25V - 1,35V
HT ( hiper transport = 4x )
и си готов!
Дъното - като по-евтино и добро Gigabyte M55S-S3! ( Nf550 )
AMD 4000+ X2 AM2 Brisbane
AMD 4000+ X2 AM2
има ли разлика между тях и каква е ?