Този проблем не е от вчера.... това, че в BIOS-а ти показва все 2.5V не значи, че дъното примерно не променя напрежението - само чрез проби можеш да разбереш, дали се покачва Vmem или не.......
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
Този проблем не е от вчера.... това, че в BIOS-а ти показва все 2.5V не значи, че дъното примерно не променя напрежението - само чрез проби можеш да разбереш, дали се покачва Vmem или не.......
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
Бихте ли ми казали откъде мога да си го купя въпросното дъно? Прегледах сайтовете на няколко фирми, но го нямаха. Благодаря предварително.
"we sense a soul in search of answers"
Ne sam oshte v chas s neshtata, crez kakvi testove da razbera za vmem voltaga ?
Te vaprosite sa mnogo ama ima li micronska pamet sas samsung moduli ili sa me precakali ?
Firma Roldex e oficialen vnositel, vzemash si edin vestnik komputri i gledash cenovite listi.Tam shte namerish i telefon za vrazka.Az ot tam go kupih.
За волтажя на паметта дъното не го мери правилно но го променя.Разбира се,че волтажя е
променен (при овърклок)като ти дава по голяма стабилност и ти позволява да достигнеш
2-3mhz повече при overclock на RAM(бързи настройки).
Освен от официалния вносител го имат и при Leader tichnology(www.leadert.com).Но ако можеш до вземи направо от вносетеля.