Имам въпросното дъно кето ми прави номера,На кутията ми отпред си има два входа за слушалки и микрофон и стандартните на дъното което е 7,1 звукова вградена карта,пускам си аз музика,филм или др.с едни не кои знае кви качествни колонки които имат и вход за слушалките да си ги пъхам направо там за да не разкачам отзад на кутията и когато си пъхна буксата на слушалките отпред на кутията за да си слушам с тях,и колонките както тябва да е си спират да свирят,но след като си ги разкача слушалките едната колонка дясната спира да свири,и аз почвам да пипам настроиките на зв.карта и немога да изкарам звук от двете колонки,само лявата работи,Държа да отбележа че отзад има 6'бр.входа за букси тай като е за 7+1,пъхам в друг вход(за съраунда) оправям настройките точно този вход да ми изкарва дву канален сигнал за тонколонни и си свирят без проблем колонките,След 2-3 дена пробвам дали този проблем не е решен от само себеси и малко пипане от настройките и се оправя, почва да свири проблемния вход.Някой да знае как може да се реши този проблем че ми писна вече.Нещо защитата ли се преебава и изключва десния канал.