Имам следния проблем, когато гледам филми процесорът работи на 100% и филма на места насича. Ползвам ffdshow кодек, видео radeon x700
Преинсталирах, кодеци, драйвери за видеото и BSplayer но нищо не помага.
Кажете каде бъркам....
Имам следния проблем, когато гледам филми процесорът работи на 100% и филма на места насича. Ползвам ffdshow кодек, видео radeon x700
Преинсталирах, кодеци, драйвери за видеото и BSplayer но нищо не помага.
Кажете каде бъркам....
@pat - при карта х700 не мисля че това е проблема
Според мен проблема е в това че си слагал кодепак а не отделни кодеци. Пакетите слагат едни глупости които трябва да се изключат.. целта им уж е да подобрят качеството, ама си е пълна тъпня.. като пуснеш фимче, спри го на пауза и си отвори филтрите. Там ппобвай да промениш настройките..
Аз лично ти препоръчвам да погледнеш другите теми, този проблем е обсъждан многократно..
/// СЪВЕТ///
премахни всички бози , като махнеш и папките дето се слагат, и си инсталирай FFDShow
можеш да дръпнеш последния релийз от тук http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm
Това е най лекия, добър и необходим пакет - голям е само 3мб а съдържа всичко необходимо да си пускаш филмите с добро качество. С този пакет (по стар едишън) гледам филми на 500мхз машина с 16мб карта без да трепне ..
За гледане ти препоръчвам Media Player Clasic или BSPlayer