<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Това е тестовата система, аз лично скоро Р4 няма да си взема, поне така като гледам какви изисквания имат и тези процесори - за такива честоти си иска и захранването и охлаждането и хубавото дъно и хубавата памет...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Моллов,тва важи в пълна сила и за АМД базирана система,че дори повече,особено от страна охлаждане и памет,обикновено П4 се пуска на 155-165 шина,и повеето ДДР333 памети нямат проблем,а 200-210 шина трудно се стига със конвенционална памет
Тук нещата стоят другояче:За подобна АМД производителност човек тряя да се изръси със 150$ за Интел система,и най-лошото е,че при всеки ъпгрейд пак ще тряя да дава толкова отгоре,в същото време не получава кой знае колко много,само за тва че е с П4...който има излищни кинти или голяма заплата да,и аз бих постъпил точно така...другите обаче не ги разбирам:даже има и парадоксални случаи!!!
Имам познат,които е с П41.6,Епокс 845 и забележете!!:ползва АС97 звук,има 4 скоростен CDROM ,и видеокарта TNT-2 M64 Axle!!!На всичко отгоре не клоква процесора[:-banghead]