Страница 14 от 20 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 288

==< AMD Vs Intel Unleashed >==

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Това е тестовата система, аз лично скоро Р4 няма да си взема, поне така като гледам какви изисквания имат и тези процесори - за такива честоти си иска и захранването и охлаждането и хубавото дъно и хубавата памет...

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Моллов,тва важи в пълна сила и за АМД базирана система,че дори повече,особено от страна охлаждане и памет,обикновено П4 се пуска на 155-165 шина,и повеето ДДР333 памети нямат проблем,а 200-210 шина трудно се стига със конвенционална памет

Тук нещата стоят другояче:За подобна АМД производителност човек тряя да се изръси със 150$ за Интел система,и най-лошото е,че при всеки ъпгрейд пак ще тряя да дава толкова отгоре,в същото време не получава кой знае колко много,само за тва че е с П4...който има излищни кинти или голяма заплата да,и аз бих постъпил точно така...другите обаче не ги разбирам:даже има и парадоксални случаи!!!

Имам познат,които е с П41.6,Епокс 845 и забележете!!:ползва АС97 звук,има 4 скоростен CDROM ,и видеокарта TNT-2 M64 Axle!!!На всичко отгоре не клоква процесора[:-banghead]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Мене мисълта ми беше, че повечето хора си мислят, че кат вземат едно 2.4B P4 примерно и някое дъно и са готови да клокват, процесора няма да грее, 300W Noname или някое малко известно захраване ще издържи.....

Да, ама не... Снощи си играх за 15 000 точки на 3D MRAK-а и ги направих, ма се омаза екрана и само успях да видя "15 014" и направи черга и неможах да запазя резултата.... драйвера се омаза.

Мисълта ми е, че за подобни гонки трябваше як цуулер с медна пластина отдолу, яка перка за процесора, DDR400 памет, ASUS P4Pe дъно, 350W PowerMaster захранване...... все скъпи и маркови компоненти, такива, каквито биха били необходими както за о/с на Intel, така и на AMD....

С Intel при честоти от 3GHz се получава повече производителност, но пък и на по-висока цена.

4. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Направо не мога да повярвам - Mollоv и 3DMark ! Нещо маи има грешка ) Не беше ли ти човека, който хулеше нас, дребните "3DMarkeri"

Защо PE дъно, то и най-обикновения Р4В-533Е пак си върши работата, смееше ми се ти, като казах че ше гоня 15000 и аз ама ще видиш )) само да си взема хубава памет, че тая мойта 333 сдава яко багажа над 155 шина

Иначе за цената си е абсолютно вярно, и при АМД и при Интел, за по-голяма производителност, плащаш повече $$$, такак че да му мислим ние, дето все си мислим, че нещо не ни е в ред на компютъра и все да го сменяме с по-бързо !

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Kayso

Направо не мога да повярвам - Mollоv и 3DMark ! Нещо маи има грешка ) Не беше ли ти човека, който хулеше нас, дребните "3DMarkeri"

Това при мене беше моментно явление, само за един вид проверка....

Иначе направо не се оправдават тия инвестиции в подобна машина за такива резултати на MRAK-а....

6. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Ne znam za vas az lichno si poigrah vchera s edin P4 BO 3.06@3.8G 512 MB RDRAM 1066 Asus P4T533 Big tower s 500W zahranvane ATI 9700 pro ..

Komentara mislja e izlishen 3DMARK performace njama da pisha che njama da povjarvate ...

LOSHOTO e samo edno dneska clienta si ja otnese kakvo da se pravi koito iska nai dobroto plashta skupo....

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by alexandro

Ne znam za vas az lichno si poigrah vchera s edin P4 BO 3.06@3.8G 512 MB RDRAM 1066 Asus P4T533 Big tower s 500W zahranvane ATI 9700 pro ..

Komentara mislja e izlishen 3DMARK performace njama da pisha che njama da povjarvate ...

LOSHOTO e samo edno dneska clienta si ja otnese kakvo da se pravi koito iska nai dobroto plashta skupo....

Аамммммммммммммммм........ абе нещо по-тъпо неможа ли да ти роди главата?!?

Само питам, риторичен въпрос, че да не вземеш да измислиш нещо още по-мъдро!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">

Аамммммммммммммммм........ абе нещо по-тъпо неможа ли да ти роди главата?!?

Само питам, риторичен въпрос, че да не вземеш да измислиш нещо още по-мъдро!

Човека е играл Арканоидер с 10000 fps. нещо достижимо само на такава системa [] Ахх, каква завист ме гризе...

И КОЛКО ИЗВАДИ НА 3DMARK ? 100 - 200 хиляди точки []

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DeathKnight

[brЧовека е играл Арканоидер с 10000 fps. нещо достижимо само на такава системa [] Ахх, каква завист ме гризе...

И КОЛКО ИЗВАДИ НА 3DMARK ? 100 - 200 хиляди точки []

Заеви.... точно ей такива хора си високо интелигентна инжинерна мисъл най-ме плашат по форумите, щото току нема-нема и постне нещо подобно ни в клин ни в ръкав и метне 50% от хората в тъч....

11. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Заеви.... точно ей такива хора си високо интелигентна инжинерна мисъл най-ме плашат по форумите, щото току нема-нема и постне нещо подобно ни в клин ни в ръкав и метне 50% от хората в тъч....

Абе щом мене ме хвърли в тъч, начи поне още 90% са гледали изумено [:D][:D][:D]

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

alexandro, каква цена можеш да ми дадеш за р4 3.06? []

13. Member
    Тук е от
    Oct 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by FearMe

alexandro, каква цена можеш да ми дадеш за р4 3.06? []

Mi na klienta mu izleze 750$ s poruchka stava che gi nema v bulgaria.

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Аамммммммммммммммм........ абе нещо по-тъпо неможа ли да ти роди главата?!?

Само питам, риторичен въпрос, че да не вземеш да измислиш нещо още по-мъдро!<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Molov ne mislja che sum kazal neshto tupo tova che mozuka ti e granjasul i izpurjen ot toplinata na sobstvenija ti "kotlon" ne ti dava pravo da obijdash horata!!![!][!]

14.  

15. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

именно защото ги няма в бг, затова питам... а най-любопитното е, че и на site-а на intel ги няма - максимум 2.8, но ти си сигурен, че става въпрос за р4 3.06, така ли?

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by alexandro

Molov ne mislja che sum kazal neshto tupo tova che mozuka ti e granjasul i izpurjen ot toplinata na sobstvenija ti "kotlon" ne ti dava pravo da obijdash horata!!![!][!]

Когато се научиш първо да ми пишеш nick-а правилно, после като се научиш да пишеш по-смислени неща и накрая да ги пишеш на място може и да променя мнението си за тебе... [xx(]

А дали ми е гранясал мозъка или е изпържен ти си точно последния олигофрен, дето ще има идея дали това е така или не.

Само че по отново умните ти изказвания за Котлони и изпържваници ти личи колко ти е умствения багаж и не мисля, че има нужда да продължавам тоя разговор... ако въобще е разговор това....

Хората тука си служат с факти, не с изрази от рода на "Ако знаете вчера каква машина направих самоооооо...." ..... [xx(][!]

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by FearMe

именно защото ги няма в бг, затова питам... а най-любопитното е, че и на site-а на intel ги няма - максимум 2.8, но ти си сигурен, че става въпрос за р4 3.06, така ли?

P4 3.06 процесорите няма информация все още да се продават където и да било, дори при представителите на Intel в BG ги няма още. Но явно нашия фен тука има страшни връзки в Intel и са му пратили една бройка направо от завода.

18. Member
    Тук е от
    Feb 2002

Dori i da si poruchal P4 3.06 $750 sa super malko za takava mashina samo procesora she e $600

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 20 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 21-03-12, 16:38
  2. Отговори: 5
    Последно: 13-03-12, 11:46
  3. Продавам : Intel DQ45CB, Intel Q45 Express,Core2 Duo
    От Alexybg във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 23-05-09, 22:07
  4. Loonatics Unleashed - новите Looney Tunes
    От The Mask във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 12-10-05, 20:19
  5. ASUS vs Gigabyte vs EPOX vs Soltek unleashed
    От geniusloki във форум Общ - хардуер
    Отговори: 68
    Последно: 10-07-02, 13:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе