Цитат Първоначално публикувано от MitkoS
Как да го кажа, ... докато не посочиш някакъв достоверен източник, където са сравнени Core 2 Duo и X2 по следните три показателя: производителност, температура и цена, ... можем да си хвалим предпочитанията до утре.

В предишния си пост визирам период от около 4-5 години назад и нямам предвид само новите Core 2 Duo.

И още един пример от вчера:
Имам един комшия, търговец на дрехи на дребно. Та вчера, по повод на една партида хубави дънки купени на едро, каза следното:
"Ако тия хубави панталони ги сложа в магазина на цена 69 лв, няма да мога да ги продам много дълго време. Но ако ги сложа на цена 109 лв, ще ги разпродам набързо".



Митко , достатъчно компюъри съм продал и тествал за да го твърдя това , доста хора от форума са мои клиенти някои като Julian с Core2Duo, други като PAT с Аthlon X2. Дали не съм разговарял със всички за да имам инфо , и дали всеки ден не тествам нещо ново ? Днес например с FearMe смятаме да тестваме XFX 8600GTS ........така ,че за мен по-достоверен източник от това сам да си изтествам нещо няма, в разните продажни сайтове като tomshardware или sharkextreme много често пишат неща които нямат нищо общо с действителността. Цена , то е ясно ,че по-доброто ще е по-скъпо .........пазарна икономика ......ама има достатъчно хора които искат да имат най-доброто и парите не са от значение за тях.