Аз съм се насочил към 4200+, колегата по-горе е решил да вземе 5000
ДВИ изход не ми върши работа. Засега. А и за овърклок не си мисля.
Аз съм се насочил към 4200+, колегата по-горе е решил да вземе 5000
ДВИ изход не ми върши работа. Засега. А и за овърклок не си мисля.
Аз само да уточня, че при клок Gigabyte-a е по-добрият избор със по-високата си стабилна шина ~420 MHz
4200+ на AM2 и овърклок са несъвместими понятия.Първоначално публикувано от metesator
истина глаголиш, братеПървоначално публикувано от G_R_U
моят на повече от 2500 не тръгна.....
GIGABYTE GA-MA69G-S3H - бягай надалеч от скапан Ати 4ипсет
по-добре е Nforce
ТОва е с АТИ / АМД 690 - не е едобър чипсета
Вчера се борих с един такъв , не ми хареса.
сподели с нас кои са причините да го обявиш за "скапан" и с какво точно nforce е по-добър
Mr.Techno, в грешка си. 690 чипсета си е слънце от всякъде. По-хладен, с повече възможностти за клок, има AHCI (който работи учудващо добре), вградената видеокарта е една от най-добрите като бързодействие, БИОС-а е пълен с възможности за финна настройка и е рай за всеки който поне малко се кефи от ровичкане и тунинговане на системата си.Подържа се добре от всякакви операционни системи, предлага Cross Fire (който работи по-добре от SLI).
Такова дъно имах аз , FearMe е с такова , както и GOD . И никой от нас 3мата не намери нещо заради което да се заяде с дъното и да каже, че е зле. От горе на всичко GOD постигна и рекорд с клок на въздух.
аз пак казвам че доста нерви потроших с такъв чипсет
За пореден път Ати чипсет ми създава грижи.
Може да сте случили на дъна , но като цяло 690 чипсета не видях да "блести" nforce!
незнам GIGABYTE какво са сложили в биоса, но при една моя любима марка- MSI нещата бяха много орязани.
Няколко пъти не си хареса драйверите на диска, не видях да е по-студен от NForce, а за OC възжможностите просто липсваха
За видеото изобщо не споря - даже нямах желание да тествам видеокартите.
То между i965 има много производители , но само някой дават това което търсиш.
Това че @god е постигнал рекорд на въздух не означава че дъното е добро - а проца
Наистина добър клок !
@FearMe като си с такова дъно що не мнеш повече от :
Първоначално публикувано от FearMe
Майтап бе Уили !
защото отдавна минах на третия тогава (сега 9-ия) в света най-много клокнат 4400+, при това на "гадния" ATI чипсет. жалко, че няма как да сложа стария си 4200 на това дъно да видим дали не мога да изцедя малко повече от тогавашните 2500 на nforce-a...Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Mr.Techno, аха, със скапано дъно се постига стабилна шина само в сънищата, без значение дали е добър процесора.
многооо offtopic
@Fanta , ами то така успяваме, от завист, че другият е по-напред
@pat да не се скатава а да почерпи дето е в отбора на клокърите
Забраихме @ludia
и той горкия без да се напъва си надупи от раз скромното 4200+ на 300FSB !
Майтап няма ама само "варненската агитка" сме в @Клокърскяи тим. @Кайсията се скатава ама и той Клоква яко!
Както и да е - не искам да продължавам спора . @Stenly & FearME казват че е добро, значи е добро. Явно аз съм каръка, но все пак Gigabyte не ми е попадал и затова изрично споменах че незнам нищо за него. ОТ другите производители засега съм 3:0 за мен срещу А690
Препоръчвам да се избягват марки като Asus , MSI , Biostar ( говоря само за чипсета - А690 ) - само нерви и проблеми ми докараха, и са орязани от към екстри!
Fanta - стига ме пунктира грешно
Казах Асус.Много съм разочарован от тази марка вече
Скоро ще видим дъна на асус с ново име
http://www.webg.org/index.php?option...1373&Itemid=86
Желанието на тайванския производител Asustek да разшири влиянието на собствения си бренд доведе до условното й разделяне на три компании.
Под името Asus ще се продават само персонални компютри, които ще сглобява едноименната компания.
Второто формирование, Pegatron, ще движи бизнеса с ОЕМ компоненти.
А третата структура, Unihan, ще се занимава с продукти, които не се отнасят към РС сегмента.
Както можеше да се очаква, Pegatron и Unihan ще поемат производствени задачи за компютрите Asus.
На практика почти нищо не се изменя, коментират анализатори. Реорганизацията касае преди всичко служителите на на Asustek, които от началото на тази година имат назначения в нови компании.
Това на ам2 ли, надали. И "без да се напъва" се има впредвид че е стабилен - никак не ми се вярва, освен разбира се ако не е manchester ядро за 939 и седи на 1,8в. под -40градуса?Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
гледай ти как позна - точно на 939 е
там нещата на nf4 ultra стоят малко по-различно от 430 и 570