Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 26 от общо 26

Проблеми с дъното на компа

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Re:Проблеми с дъното на компа

е какво ти пише в EVEREST, за дъното- марка, модел?

2.  

3. Тук е от
    Jul 2009

MB PC Chips M862 KT400 SB.5.1 LAN а за РАМ-а не ми е подарен тъпото е че сам си го купих сега съм само с едната платка 512 и пак се рестартира по рядко , но пак го прави

4. Тук е от
    Jul 2009

току що забелязах нещо много странно с дъното ми както работеше на 68 градуса изведнъж температурата падна на 23 и сега си стой там. Дали това е някаква грешка е Евереста или е нещо от датчика в компа??

5. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

ами EVEREST не греши, ако датчика,не греши.

6. Тук е от
    Jul 2009

май трябва да мина на вариант търсене на дъно , но то като се замисля сигурно целия комп няма да струва колкото дъното може да мина на вариант търсене на подходящ вентилатор който да е дежурен до компа

7. Member
    Тук е от
    Jan 2008

обърни вентилатора на кутията да вкарва въздух а не да изкарва!и пиши има ли ефект

8.  

9. Тук е от
    Jul 2009

ами мъчих се да го обърна но странно защо вентилатора няма резба от другата страна само голи дупки са си , но забелязвам че май датчика ми прави проблеми , снощи за около 5мин. температурата на дъното постоянно варираше между 60 и нагоре градуси до към 25 и това през няколко секунди , нормално ли е това ??

10. Member
    Тук е от
    Jan 2008

датчика може и да лъже.намери по дълги види и обърни вентилатора.

11. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Виж какви стойности на температурата се показват в BIOS и дали няма настройка да се изключва компютъра при достигане на определена температура.

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Че е дръвце Писичипс дръвце е. Прави ми впечатление че нямаш перка на Чипсета. На тези дъна радиатора на чипсета е залепен с дебел слой "дъвка" и може да се окаже че той ти прави проблем. Доколкото си спомням преди А64 контролера на паметта е там. Та опитай да му сложиш някакъв малък вентилатор или дори да махнеш радиатора и да поставиш по голям ако има възможност, като замениш дъвката с тънък слой силиконова паста. Успех и сподели какво си постигнал.

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Има нещо гнило в твоето дъно. Би ли ми казал какъв ти е Биос тага? (Ресетваш компота и когато излизат онези буквички и цифрички натискаш бутон Пауза/Брек и преписваш дългия ред който се намира в долният ляв ъгъл на екрана). Той би трябвало да изглежда нещо такова -> 61-1020-001437-00111111-071595-ALi1621-M726_v3.3-5123-H ( в случая PcChips M726 PCB v3.3)
    Имам странното чувство че си объркал някоя цифра. Да не би да е 852 а ти да си написал 862???? Също така ако можеш да покажеш снимка на процесора от горе и отдолу или да кажеш на какъв сокет е?
    Виж така ли изглежда? ->> http://www.pcchips.com.tw/PCCWebSite...ID=280&LanID=0
    Ако да, значи е м852. Ето ти и линк със Биос и прочее. ->> http://www.pcchips.com.tw/PCCWebSite...uID=50&LanID=0

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. май дъното замина :(
    От sparrow във форум Общ - хардуер
    Отговори: 5
    Последно: 02-12-13, 22:29
  2. проблеми с дъното- помагайте
    От petcu5 във форум Овърклок
    Отговори: 3
    Последно: 28-09-05, 20:19
  3. Дъното ли е или RAM-a?
    От JetSpeeD във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 30
    Последно: 13-05-04, 11:28
  4. Температурата на дъното ?
    От nikito във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 2
    Последно: 23-12-02, 09:20
  5. За дъното и BEOSа
    От Vova във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 17
    Последно: 11-09-02, 18:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе