Производителността е същата, цената също. Обаче грее много по-малко 1,5V е, и върви страшно. 1700+ (1,47) върви безгрижно над 1,85G. Предполагам, че може повече, но ми е калпава паметта, като взема 400 ще видя. И е отключен.
Производителността е същата, цената също. Обаче грее много по-малко 1,5V е, и върви страшно. 1700+ (1,47) върви безгрижно над 1,85G. Предполагам, че може повече, но ми е калпава паметта, като взема 400 ще видя. И е отключен.
Ne skolasah dnes...ama az ponege sa sum se oparichil ta si misla za 2400+, dano da stane za o/c
Geniusloki,къв ти е степинга на процесора точно?
hihi pusnah go na 10x199 s meden evercool ama gree baq
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by lightmaster
hihi pusnah go na 10x199 s meden evercool ama gree baq
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Е ти направо изтрепа квартала с това 10х199... как сърце ти дава? [:D]
Kolko max Vcore moje da mu se pusne na toz T-bred spored vas bez opasnost da izpushi??
>
Ami ako go ostavish 1-2 meseca na 1.85V shte si imash 0.13mikronen klucodurgatel![]()
Ami - moje i pet-shest meseca da izkara
Moia e ... AGOIA 02xxxxxxx Yxxxxxx, ne pomnoa ostanaloto.
Problema e che sam lakom i kato minah 195 shina ne sta da se vrashtam... a inache e interesno che s po-goliam mnojitel i po-niska shina deiani malko poveche... ama sega go namalih stoto vchera vse pak se srinai to sled kato bachka niakolko dena uj stabilno...
Kakto i da e - az pitah koi do kolko ste dakara Tbreda...
A za A7N8X - super barza pamet - slab OC - ili pone zabravih da pogledna za "onzi" jumper, ama mai go niama - a to vseki gi proba s Tbredi, deto ne iskat 1,85+V... NO DANOTO E SUPER! (kato izkliuchim kofti IDE-tata, deto zorlem tragnaha - stoto win-a mi kazvashe che niamam CD i CDRW, pa az imah...Na 200/200 (to pri nego e 199/199) e stabilen, kofti che ne sa ostavili poveche ot 211 - inache moje procesora na kvato shina iskash - a pametta na po-malko, taka che i da niamash chitava pamet - pak e super
Ama men vse pak ne me kefi... ste vidia EPoX-a i togava ste si haresam...
...a-a-a-a-a-a-a tova ne e istina, broikata deto ia izpusnah za niakolko minuti (edna cvigara) stigala 2200 REALNI (ot 1700+) - @#$!#@#@^&^*#@()()!%^@*@#!@@#@#))_@#^#$%&*@)(@#$!@^*()
E** go , i az se minah. sa sigurno ste doidat kuci kato starite 1700+Palomino @?!?@#$#$^$%!@$^
mm.... drugf pat ste znaia da gledam...
Ne se kosi bre, moje skoro i T-bred B da dojde [}][}
][}
]
>
V Jar ima 2.4+ i 2.6+ - tova e Tbred B dokolkoto znam
Е то новия 2600+ е над 330$ .Виж 2400+ е около 190$ - за него по може да се замисли човек...
Koito iska Tbred 1700+ - 087505869 - oste dnes mu go davam - 63$, klokva se do 1950MHz na 1.7V,na poveche ne sam go puskal (be nali niama da e moi, s 5m. garancia e !
a onia neshto se obarkal - seriata i nomera sa sashtite (samo poslednata cifra e posledna, a i dvata sledvashti sa ednakvi...) zasega si ostavam s Palominoto, ste si vzema 2600+![]()