lightmaster, tija 1920MHz na kakav voltaj sa? Na 7VAX poveche ot 1870 stabilni na 1.75V ne mojah da napravja, makar che i na 1900 si boot-va normalno.
>
lightmaster, tija 1920MHz na kakav voltaj sa? Na 7VAX poveche ot 1870 stabilni na 1.75V ne mojah da napravja, makar che i na 1900 si boot-va normalno.
>
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by lightmaster
da, testval sam q, no ne stava AIUGA e pati po dobra
(na 7vax ne tragna na 166Mhz dokato na a7v333 tragna ama s pove4ko voltaj)
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Т'ва нали се сещаш, че може и до бройка да е било? Ти колкоз парчета пробва такива RIUGA?
Щото аз мога да ти кажа за няколко случая на много куци AGOIA/AROIA Y 0213....
Az bih iskal da vzema edin 1800+ TBred....njakoi ima li da prodava.....ili kade moje da se nameri?
Merci!
Az bih iskal da vzema edin 1800+ TBred....njakoi ima li da prodava.....ili kade moje da se nameri?
Merci!
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Mollov
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by lightmaster
Т'ва нали се сещаш, че може и до бройка да е било? Ти колкоз парчета пробва такива RIUGA?
Щото аз мога да ти кажа за няколко случая на много куци AGOIA/AROIA Y 0213....
Napalno sam saglasen 4e moje i da e do brojka (1 testvah), a sa6to taka imah zeleni4ak AIUGA 024 1700+ kojto ne moje6e mnogo na razli4ni dana.
sega kat stana duma 6te vidq dali imame nqkoq brojka RUIGA i 6te gi probvam utre [:-graduate]
az da popitam, imam A7V333 + T-bred 1700+ pri men mai mnojitela e zakluchen ne moga da go menia ,otkluchval li si go tvoia procecor shoto vijdam che si go probval na A7V333<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by lightmaster
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by grami
az da popitam, imam A7V333 + T-bred 1700+ pri men mai mnojitela e zakluchen ne moga da go menia ,otkluchval li si go tvoia procecor shoto vijdam che si go probval na A7V333
С A7V333 трябва да вържеш петият L3 мост, само A7V8X го може фокуса....
[/quote]
С A7V333 трябва да вържеш петият L3 мост, само A7V8X го може фокуса....
[/quote]
... po prinzip KT400 i Nforce2 danata go mogat (njama garanzija za 100%, no pone povecheto bi trjabvalo). Na 7VAX stava, na A7N8X - maj sashto moje. V toja red na misli na EPoX 8rda+ stava li fokusa??
>
abe po princip bi trqbvalo da stava "fokusa" na KT 400 i nforce2
probvah o6te edna RIUGA i tq ne moje kolkoto AIUGAta.A tiq 1800+ det se clockvali pove4ko ot 1700+ izlezli li sa v BG.
grami - ne san go otklu4val na a7v333 prosto go pusnah na 166, no za tova dano naistina trqbva da maca6 CPUto s pasta.Interesno za otbelqzvane e 4e dvama poznati ne mojaha da pusnat na 11x166Mhz tbred 1700+ AIUGA na 7vax, prosto ne tragva, ako se smeni mnojitelq tragva i na po visoko FSB, pri a7n8x nqma6e takova ne6to.nqkoj s 7vax da e zabelqzal takova ne6to ?
abe po princip bi trqbvalo da stava "fokusa" na KT 400 i nforce2
probvah o6te edna RIUGA i tq ne moje kolkoto AIUGAta.A tiq 1800+ det se clockvali pove4ko ot 1700+ izlezli li sa v BG.
grami - ne san go otklu4val na a7v333 prosto go pusnah na 166, no za tova dano naistina trqbva da maca6 CPUto s pasta.Interesno za otbelqzvane e 4e dvama poznati ne mojaha da pusnat na 11x166Mhz tbred 1700+ AIUGA na 7vax, prosto ne tragva, ako se smeni mnojitelq tragva i na po visoko FSB, pri a7n8x nqma6e takova ne6to.nqkoj s 7vax da e zabelqzal takova ne6to ?
Absoljutno po sashtija nachin se darji i pri men - Gigabyte ... kakvo da gi pravish [][
] No EasyTune-a njama greshka!!!
>
И аз съм с Т-Bred 1700+ на ASUS A7V333 и си смених множителя без да пипам нищо по процесора.