Ще ги има ли въобще и кога, че нещо ме сърбят.........ръцете[:D]
Ще ги има ли въобще и кога, че нещо ме сърбят.........ръцете[:D]
Exe to xybavo 4e te sarbqt racete no ne si edinstren .
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by pi4a
Ще ги има някъде между кукув ден и великден.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Е би трябвало да дойдат се пак съм дал поръчка на AMD да направят поне един за мене[:D]
... ami az si imam veche 2200+ i malko otgore [:D][:D][:D]
>
... ako govorite za stepping B - tove veche e drugo [:D] i men pochva da me sarbi ....
>
Тук-там почват да разправят, че ще се появяват и такива вариации, ма само в B вариант.... затова може да ги чакате когато се появяват и останалите нискоMHz-ови TbredB процесори []
Докато да напиша тоя пост ( горния ) видях следното в нета:
AXDA1800DUT3C
JIUCB0250VPJW
9251356260281
1999 AMD
Оставям на вас да го разгадаете []
Е нали АМД нямаше да прават 1700+ и 1800+ със степинг Б...а така като гледам какво си писал друго излиза!Ще се появят ли такива процесори или не?
Mi vav vesnik "Komputri" predi 2-3 sedmici pi6e6e 4e AMD sa vzeli re6enie da pravqt vsi4kite si procesori B Core.
Ima takiva CPUta che i dazhe v prodazhba...ama ne i v BG zasega, no skoro.....
Mollov, spodeli otkade se sdobi s toz T-bred ????? ... i chestito !!!!
>
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by XM6002B
Mollov, spodeli otkade se sdobi s toz T-bred ????? ... i chestito !!!!
>
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Еми това беше последната бройка от MOST, малко по погрешка се озова в мене, трябваше уж да е 2100+ Palomino []
Ма не се оплаквам де... [:D]