Много ми е интересно да знам общото мнение за това предаване, за това моля всички които имат някакво мнение да го споделят. Дори, ако кажете по някоя дума и за плюсовете и минусите на останалите подобни предавания ще е добре.[:D]
Много ми е интересно да знам общото мнение за това предаване, за това моля всички които имат някакво мнение да го споделят. Дори, ако кажете по някоя дума и за плюсовете и минусите на останалите подобни предавания ще е добре.[:D]
Не съм гледала предаването вече два месеца, но преди имаше един период от време го следях.
Весело е. Мадамата не си е на мястото там, ама явно шефка го играе и присъствието и се налага.
А водещият е готино момче. Води си добре. Засичала съм предавания само с него бяха си супер. А пък и от момчетата в гейм средите съм чувала, че е веселяк.
Абе в крайна сметка го подкарах само на веселата част. Да не забравя да кажа, че си отразява актуални състезания, но ако можеше да не изритват на бързо гостите си от студиото и да заложеха повече на тяхните впечатления от обстановката и игрите щеше да е още по - добре.
Това е май. Явно колкото средствата, толкова и възможностите.
Защото се вижда, че желание и възможности има, но средствата може би куцат.