Imam edno sapitvane za Duronite 1,2 i 1,3 GHz?
Razbrah che te sa s niakakvo po-novo iadro i vaprosa mi e dali razlikata im e samo v mnojitelia??? Ima li drugo razli4no po samia procesor i ima li smisal da se kupuva 1,3?
Razbrah che te sa s niakakvo po-novo iadro i vaprosa mi e dali razlikata im e samo v mnojitelia??? Ima li drugo razli4no po samia procesor i ima li smisal da se kupuva 1,3?
Ami po- dobre da si vzeme6 na 1.3GHz za6toto razlikata v cenata e suvsem malka.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by pavkata
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Interesen vapros - mislq 4e razlikata e samo v mnojitelq. Ubeden sam 4e 99.99% ot Duron1200 6te raboti idealno na 1300 bez da se bara voltaja i t.n.
Разликата е че поедно време се бяха появили Дюрони 1300 на 166МХз FSB, но скоро не съм срещал такъв,но мисля че 1300 все пак е по-добрия вариянт защото тои пък може да тръгне на 1400 без допълнителен Vcore.
Колкото да ядрото няма различия.