Като дойдат в бг ще текат сълзи и сополи от амд фенове :-))
Като дойдат в бг ще текат сълзи и сополи от амд фенове :-))
Тва е така наистина,последния дето ми попадна беше 533МХз 2.4 и на Гигадръв спокойни си вървеше на 3.
Само дето невиждал как тва ше бие моето 2.520/210 шина...за 100лв и 80 стотинки[:D]
Като си вземеш такъв дай да врътнем един от любимите ти мракове,да видим кой кого....особено след 2-3 седмиди,като ми дойде 9900[:D]...то въпроса е не колко точки,а с колко хиляди ше си назад....във Г група[:D]
Сериозно,тия 2.4 наистина ше си заслужават парите,п4 3.2-3.5 е наистина нещо забележително
Ще го изпердаши отсекъде, особено с дуал ддр дъно ще му дишаш праха, все пак 2.5амд е около 3.2 интел, така че нямаш никакъв шанс, особено в смешния 3дмрак, дето много се впечатлява от рам, така че ще си останеш пак в група Й :-)) А за да компенсираш слабото спу, можеш да търсиш подсилване във видеокартата, това е напълно нормално :-))
Между другото успя ли да минеш 1700 3мрак03 мухахахахаха :-)))
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by -CTPAX-
Ще го изпердаши отсекъде, особено с дуал ддр дъно ще му дишаш праха, все пак 2.5амд е около 3.2 интел, така че нямаш никакъв шанс, особено в смешния 3дмрак, дето много се впечатлява от рам, така че ще си останеш пак в група Й :-))
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ех ако не беше тоя интернет..... []
И аз искам да си купя 2.4 мегахерца от интел. Към кого(коя фирма) да се обърна и как да съм сигурен, че точно тоя с новия степинг ще ми дадат?
Съмнявам се, че някой ще ти продаде такъв процесор, също както се съмнявам че го искаш![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by LordOfEvil
Съмнявам се, че някой ще ти продаде такъв процесор, също както се съмнявам че го искаш
Очаквам предложения []
49 секунди при 3.42GHz?
баси тъпите процесори...хъхъхъхъ..
не бе, бъзик, са да не се нервите..
Моллов - отиваш и купуваш или вземаш BOX AMD за мене..така ще съм сигурен че ще ходи и на 3GHz..ти си бати късметлията.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by geniusloki
Моллов - отиваш и купуваш или вземаш BOX AMD за мене..така ще съм сигурен че ще ходи и на 3GHz..ти си бати късметлията.
Не бе, нали ви казвам, че всичко става случайно, без да искам.... [:D]
Е, поне признай кой ти каза какъв степинг да търсиш :-))
Ъъъъъъ, Моллов - мисля че говорихме за 2,4 мегахерцов а не гигахерцов![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by -CTPAX-
Е, поне признай кой ти каза какъв степинг да търсиш :-))
Абе това с кой да търся е лесно, ма ти си признай кой толкова искаше да му се намери такъв? []
Я погледнете с какво се здобих![]()
Не бе, нали ви казвам, че всичко става случайно, без да искам....
-------------------------------------------------------------
Toва е черен хумор ала Еди Мърфи А?[^]