Здравейте, мола ви за мнение, тъй като много не разбирам. При тези параметри мога ли подновя само видеокартата и да подсиля паметта или да мисля за нов компютър. Този комп е основно за игри на синът ми. Предварително ви благодаря!
Здравейте, мола ви за мнение, тъй като много не разбирам. При тези параметри мога ли подновя само видеокартата и да подсиля паметта или да мисля за нов компютър. Този комп е основно за игри на синът ми. Предварително ви благодаря!
Здравейте и добре дошла в нашият форум. Дайте някакви параметри, бюджет и очаквания и ще получите смислен отговор. Поздрави.
ПРОПУСНАХ ПАРАМЕТРИТЕ: CRU TYPE-AMD ATHLON XP 1250/6.25*200/
MOTHERBOAD-ECS M848A /5PCI, 1AGP, 1CNR, 3DMM, AUDIO, LAN
MOTHERBOAD CHIPSEN-SIS 748
SISTEM MEMORI-768 MB /DDR SD RAM/
BIOS TYPE-AMI 12/01/03
COMMUNICAT:ONS PORT /LPT1/
Това е един много, много стар компютър и каквото и видео да му сложите пак няма да става за по-нови игри за съжаление (лично мнение). Сегашното видео какво е и синът ви какви игри иска да играе ?
на тази антика само онлайн браузър и флаш игри, дори флашчетата най-вероятно ще насичат
помислете колко стотин лева можеше да отделите, като изрично упоменете дали ще се ползва старият монитор или не
до 200 лв мога да събера приличен двуядрен компютър с по-нормална видеокарта подходящ за по-старите игри.
Тя за стари игри си има Техно, децата искат новите да играят. Пък за 200лв... не знам
то само "свястна" видеокарта стува повече... да не говорим за дъно, процесор, рам, хард диск, захранване...
даааа. Този компютър е много старичък. А и за времето си не е бил нещо кой знае какво. Трябва всичко да се смени - процесор, дъно, рама, видео а щом броим всичко това, значи и захранване. Със сигурност и хард диск. Защото днешните игри вземат много място. Пък и да не е, тогавашните хард дискове не могат да се мерят с днешните.
Та значи първо бюджет. Ако може също и един два примера с игри, като се пита детето, пък тогава от нас подробностите
За новите е предостатъчно дъно с процесор и памет от новите( ~600лв ) - за справка с интегрираната в процесора i3 -3225 карта HD 4000 играя спокойно Метро Last light , Call of duty MW 3, Bf3 и др. Само кризата малко бави ама като я пусна на DX9 тръгва нормално.
Идеята ми бе 8800гт, 2гб ддр3, е5200 + mb + кутия. захранване и хард за тия пари няма.
с "8800гт, 2гб ддр3, е5200" на ниска резолюция и изключени филтрации наистина всичко ще върви, така че офертата на Техното не е безсмислена, въпросът е какво правим, ако детето поиска 24" на 1920*1200...![]()
пак си чешете езиците с глупостиАко баба имаше топки .....
Много ви благодаря на всички, като си уточня сумата за нов комп може пак да искам съвет. Благодаря ви!
Какви части смяташ да ползваш кутия,хард диск имаш ли захранването колко вата е?
Максималния бюджет колко е? 200лв?
За какви игри ще е ако е за по-новите забрави и то на минимални настройки ще клокваш.
Твойта работа малко отива на "Чукча писател, не читател"
![]()