Дайте някакви мнения за Nforce2 дъна на MSI.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Чакам, ама май и аз утре ще ги тествам[:D]
<div align="right">оргинално мнение на lightmaster</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Еми вероятно и аз утре.... []
Ъ, гледам тука една бройка без видео и екстрите.Махнах и радиатора на СПП и ми пи6е: G33939.10306A3 това ревизия А3 ли е ?
Четох че те по лесно стигали 200Мхз ФСБ.
Мдам, това е А3.... аз това при мене го пробвах за FSB o/c и стигна МАХ-а от 200MHz без проблем..... но няма BIOS, дето да има повече FSB...
200Мхз супер стабилно[].Не ми харесаха двата кондензатора до сокета пречат за поставянето на фан.Дали няма да има някаде БИОС за ФСБ над 200Мхз[?]
Днеска пробвах едно и с вградено видео, ревизия А3 също без проблеми вървеше на 200Мхз ама имаше проблеми с видеото.[xx(]
Mollov някакво инфо или може би review ???[:D]
Тия дъна ще ги има в голямото ревю на дъна, което ще излезне на 30-ти тоя месец []
Само че аз нямам късмет - модела без видео беше DOA - Death On Arrival.... [xx(]
Абе аз съм доволен само ако имаше и БИОС за над 200Мхз.Нещо, което ми направи впечатление е че FASTWRITES се репортва от RIVA TUNER и SANDRAта като DISABLED при условие че е ENABLED в BIOS.Може и да е от картата AXLE R9000 обаче със старото дъно май беше ENABLED.
geniusloki - ти няма ли да споделиш някакви мнения?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Нещо, което ми направи впечатление е че FASTWRITES се репортва от RIVA TUNER и SANDRAта като DISABLED при условие че е ENABLED в BIOS.Може и да е от картата AXLE R9000 обаче със старото дъно май беше ENABLED.
geniusloki - ти няма ли да споделиш някакви мнения?
<div align="right">оргинално мнение на lightmaster</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами при мен с Ti4200-8X нямаше никакви проблеми []
абе работи дъното - ама не е кой знае какво - праскат по референс
и не се занимават да променят.
единствената тъпотия е че има само един конек
тор изведен от promisе-другите са сериини.
Еми дъното си е супер за цената си.Според няколко ревюта MSI са потвърдили 4е няма PCI LOCK.Тва ако е вярно е доста тъпо.