интересува ме дали си струва за О/С
и като цяло дали е добро предложение от ЕСS
интересува ме дали си струва за О/С
и като цяло дали е добро предложение от ЕСS
дъното е добро за О/С от 133 до 200 Mhz през един,заключена шина
PCI/AGP волтажа на процесора max.+5% ,на паметта max.+3.5%,смяна на множителя през джъмпери на дъното,
аудио чипа много ме кефи CMEDIA 9739A,ако го клокваш яко вземи си хубава памет за тия пари си заслужава
2112Mhz изтисках от 1463Mhz TbredB0 със KingMax 2x128 DDR333 без да променям множителя
11х192 при напрежение +5%-1.65V за процесора и при +3.5%-2.65V при паметта [:D] това което не ми харесва е Memory Bandwidht които не е висок- по слаб е от КТ400
ооо[:D][:D][:D]
Много добре значи няма смисъл да давам 120$ за ЕРОХ(само да не скочат клокарите)
и това ще ми сварши работа
Ами я ми кажи има ли възможности за настроиките на паметта
Ами к'во да ви кажа просто не само за паметта ами даже има и настрийки за за фиксиране на скороста на PCI и AGP слответе т.е. с две думи от една седмица съм със същото дъно и за сега ник'ви проблеми
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами к'во да ви кажа просто не само за паметта ами даже има и настрийки за за фиксиране на скороста на PCI и AGP слответе т.е. с две думи от една седмица съм със същото дъно и за сега ник'ви проблеми
<div align="right">оргинално мнение на MORGAN</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Това е много добре[:D][:D][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> ами даже има и настрийки за за фиксиране на скороста на PCI и AGP слответе т.е. с две думи от една седмица съм със същото дъно и за сега ник'ви проблеми
<div align="right">оргинално мнение на MORGAN</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
я кажи каде са тия настройки че нещо не съм ги видял не че са ми трябвали[:D]
сега си работи 9.5х190 без проблем[:D]
И аз си взех такова дъно и сега си играя с CPU и RAM обаче незнам защо немога да пусна RAM-а на 400mhz
като му задам настройки на CPU 167 и за RAM-a {5:6} той пак си работи на 333 (така ми показва wcpuid) и нямам представа защо е така[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">що не клокваш шината и паметта синхронно
<div align="right">оргинално мнение на old firehand</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">И така съм пробвал ама........
какъв е проблема при мен нещата седят така-с най новия БИОС съм ,дигнал съм волтажа на паметта на мах. тя работи до 192
по нагоре неще, сега работи 9.5х190 ,Сандрата не ми разпознава хардуеара на Wcpuid(версия "а") си показва сичко имам си и картинка ма не ми стига акъла да я постна тук ,между другото не съм го пробвал асинхронно
Да ама моето паломино неможе да стигне до 190(защото не е отлючено) Защо не пробваш асинхроно и да кажеш какво е станало[]
пуснах го 166/188 и Сандрата го показва,пробвай под 200 ама по добре си смени процесора
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">....ама по добре си смени процесора
<div align="right">оргинално мнение на old firehand</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">То и това ще стане ама аз искам да си работи и асинхроно.
Защо не дадеш някой резултат от PCmark 2002 или от друга програма