Заслужава ли си да си го купя за 36$.Чакам мнения за това дъно.
Колега, аз вече пробвах 3 и съм доволен. Само да ти кажа, че има проблеми с модулите на 400 MHz. Сложи си само на 333. Иначе - може доста добре се справя е clock-a. Може да покачваш напреженията на CPU-то и RAM-а и така стават по-стабилни. А що се отнася до четеца - това си е +.
казаха ми че имали проблеми със старите Дурони на дето работят на FSB 100Mhz а аз имам такъв
Както Mollov написа в рубриката за големия тест на дъна на адрес www.comexgroup.com тези дъна са 3 фазни и подържат 100 - 200 фсб като 200 тата е чрез оверклок. ОБАЧЕ в България тези дъна се оказват незнайно как дву-фазни и без подръжка на 100 мегахерца ФСБ респективно 200 мхз ДДР. Duron гърми за секунди. Отделно са по малко сполучливи от K7VTA3. Също така от 10 дъна 3 дефектираха до третия месец. Иначе като екстри за цената си е добро.
Аз отначало мисля да слагам стария си процасор Дурон 1100 по добре да си взема K7VTA3 или Асрок а не да циганя за 5-6$ повече.
10х за съветите и мненията.
цитат - ..."Колега, аз вече пробвах 3 и съм доволен. Само да ти кажа, че има проблеми с модулите на 400 MHz. Сложи си само на 333"...
И аз съм с такова дъно и мисля да купувам памет на 400MHz.
Някой друг имал ли е такива проблеми и с какви модули ?
цитат - ..."Колега, аз вече пробвах 3 и съм доволен. Само да ти кажа, че има проблеми с модулите на 400 MHz. Сложи си само на 333"...
И аз съм с такова дъно и мисля да купувам памет на 400MHz.
Някой друг имал ли е такива проблеми и с какви модули ?
при мен няма проблем с памет на 400 мхз, освен да ги помолиш ако имаш проблем да им върнеш памета и да ти дадът на 333