Zdraveite ,imam super seriozen problem s DMA to HDD tata koito imam .Instaliral sum 2000 PRO i XP PRO i na 2te OS sichko isglejda nared dokato ne zapochna da instaliram neshto to PRIMARY master na SECONDARY mastera ili ot CD to mi na PRIMARY SLAVE pak v/u secondary mastera .Postoianno mi kazva FILE corrupted CRC errors .Ustanovih che prblema se krie v DMA to na 2ria IDE kana. Kogato sloja niakakvo ustoristvo bilo CD ili HDD na SECONDARY IDE prosto pri izpolzvaneto mu izlizat CRC errors dorui vednuj SECONDAY IDE se samoizkliuchi i chak sled LOAD OPTIMIZED DEFAULTS v BIOSa se pusna .Chetoh niakade che ima problem s TRANSFERA na DANNITE v DUnata na MSI i GB ima takuv problem no MSI veche sa se pogrijili i s NOVIA bios niamat problemi za razlika ot GB kadeto nai novia bios e versia F9 a moito duno go kupih s F9 niakoi moje li da dade niakakfi predlojenia kato izkliuchvame da maham DMA to ...triabva mi vkliucheno .Probval sum povecheto versii na via 4in1 i razlichni DRIVERI za povecheto mi KOMPONENTI.