Здравейте. На това дъно може ли да се сложи Ge Force gtx240 ddr3 256bit. Целта ми е мултимедия на 42 инча телевизор.
Здравейте. На това дъно може ли да се сложи Ge Force gtx240 ddr3 256bit. Целта ми е мултимедия на 42 инча телевизор.
Може. Какъв е процесора и каква мултимедия ще се гледа - 1080p ли?
Процесора е Intel Dual Core E3400. По скоро youtube и музика.
всичко ще е наред
предполагам си избрал картата заради изходите, нали?
Не съм я избирал. Остана ми от стара конфигурация на която ми казаха, че е заминало дъно и процесор. Сега ще я мъча на 2 ръка компютър. Искам да попитам и нещо друго. След като се монтира видеото, ще имам ли възможност за звукова карта? Благодаря за отговорите, м/у другото.
Няма пречки за звукова карта. Може да бъде или на PCI или PCI-Express слот.
- - - - - - - - - -
Това дъно си има вградено аудио.
Разгледай вариантите на Creative и по-специално Audigy версиите - Audigy Rx, Audigy 4 Pro или Audigy 2 ZS (Gold, Platinum или Platinum Pro). Повечето могат да се намерят на нормални цени.
То има и аудиокарти за 600-700 лв. ,но трябва да си наясно какви изходни параметри искаш и какви пари даваш.
Аз не виждам какъв е зора да се купува дискретна аудио карта.
Дъното разполага с вградена интелска видеокарта GMA 4500MHD, която поддържа HDMI out.
По-добре да се купи рисийвър с HDMI входове и да се използва вградената карта.
Естествено, колкото по-евтино толкова по-добре. Честно казано май ми се ползва оптика. За да не пускам друга тема можете ли да ми кажете нещо за usb дак?
- - - - - - - - - -
Пуснах звук от стерео жака. Пълен шит в сравнение с оптиката на TV. Ще се взима нещо друго.
Usb DAC си е обикновена външна звукова карта, в сравнение с вътрешната звукова карта на PCI или PCIExpress .Usb не е определящо за характеристиките.Нов компютър ли ще вземаш?