zdraveite , imam edno "malko" problem4e ... predi nqkolko dni reshih da si po4istia zahranvaneto 4e mnogo vieshe ... kakto i da e ... osmukah go s prahosmuka4kata i posle go pribrah vytre ... do tuk dobre ... ne bqh razka4val nishto ot nego ... vku4ih pc-to i vsi4ko si beshe ok ... za okolo 40 min bqh izleznal ot stqta i kato se vyrnah mi mirisheshe stranno i me luhashe edna toplina ot pc-to ... kato barnah kutiqta ot gore pareshe ... dosega nikoga ne go e pravilo ... pomislih che moje da e zahranvaneto no polse razbrah che problema idva ot cpu-to .... a to e celeron333@375, slot 1 s radiator i ventilator - malyk dunoto mi e acorp bx i dosega nikoga ne sym imal takiva problemi ... sled kato izrovih cpu cool ot nqkyde rabotite se normaliziraha ... no dnes mi se naloji da restartiram v chist dos .... i samo sled okolo chas radiatora na cpu-to pareshe , a radiator4eto na videocartata (savage 3d) napravo ne se pipashe i tova e samo ot stoqne na dos promt bez izobshto da pravi neshto ((((
i taka konfiguraciata e taka : Acorp BX , Cel333@375,Savage 3d . zahranvaneto e ATX 230 w .....
-=smarkov=-
P.S.2. i dvata ventilatora se vyrtqt ... na cpu i na zahranvaneto kutiqta stoi otvorena
Променено от smarkov на 24/08/2001 14:00:19