E brao bes za golemi glyposti sporite!!!
Ясно че нф2 е по яко то КТ600!!!
Вапроса е АСУС или АБИТ!!!
П.С.Багна ми се Флекстаипа и не мо пи6а на ЮС
E brao bes za golemi glyposti sporite!!!
Ясно че нф2 е по яко то КТ600!!!
Вапроса е АСУС или АБИТ!!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">E brao bes za golemi glyposti sporite!!!....
......Вапроса е АСУС или АБИТ!!!
<div align="right">оргинално мнение на king_pin</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Как можа да го измислиш това [?][?][?]
Мен ме интересува какво какво по-ново предлага кт600 от предшествениците си[8D]
Mi malko se be napil vij v kolko 4asa sam go pisal!!!
Abe ti ne spi6 li be!!!
Mne pri tiq 4ipsetove da tapo e da se sravnqvat!!!
No ako govorim za KT400 na Asus ili Abit bi si zel dano ako imat ednakvi xarakteristiki!!!
Виж за nForce не знам, защото не съм ги пробвал на моята конфигурация, но за Гигабайт КТ600 съм сигурен, че няма по-добро дъно, ако си решил да не клокваш и да бараш много много. Имам такова дъно от 5 месеца и съм супер доволен ( само да не попаднеш на някое менте) Преди да си сменя дъното бях с АСУС А7V8X - не се набутвайте - лично мнение. 2 пъти сменях дъно. Първият път - нещо се бяха скапали слотовете , а 2-рия път дъното си замина заедно с процесора ( добре че имах гаранция). Поне ми направиха безплатно ъпгрейд) сега съм с АМД 1800+ (1533 Мгх) клокнах си го на 1800 Мгх и си бачка супер. така че .. бих ти предложил Гигабайт
)) Успех
king_pin - как успя да го клокнеш т'ва паломино до 2600+. т'ва колко мхз прави?
Нека върнем темата към същността на проблема. Искам да си взема ново дъно, но не ми се дават сума ти пари за Еpox, ASUS и други разни. Нямам намерение да ползвам SATA. Харесал съм си едно дънце на Солтек 75FRN3. Като гледам, има си всичко което ми трябва и е на много прилична цена (около 72 долара). В противен случай ще се принудя да взема нещо с КТ600 чиито 50% от екстрите няма да ползвам.