Някой може ли да каже, кое дъно е по-доброто?
Доколкото аз знам M7NCD Pro има смяна на множителя и по-хубав звук. K7N2 Delta-L пък изкарвал мако по-добри резултати при тестове, но не съм много сигурен.
Моля даите съвет или инфо по въпроа!
Някой може ли да каже, кое дъно е по-доброто?
Доколкото аз знам M7NCD Pro има смяна на множителя и по-хубав звук. K7N2 Delta-L пък изкарвал мако по-добри резултати при тестове, но не съм много сигурен.
Моля даите съвет или инфо по въпроа!
На страницата www.comexgroup.com имаше ревю за много платки включително и тези.MSI не съм го виждал ама ме съмнява да няма jumpers за промяна на множителя дали процесора е отключен е друг въпрос
Забрави за хубав звук на Биостара, то звук трудно може да се нарече, камо ли хубав...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">MSI не съм го виждал ама ме съмнява да няма jumpers за промяна на множителя дали процесора е отключен е друг въпрос
<div align="right">Originally posted by MAKAPOB*-*25/02/2004*:* 18:10:44</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Дъното MSI К7N2 Delta-L има промяна на множителя от биоса. На дъното има джъмпер за 100MHz шина, ако нещо се обърка при клок. Звука е сравнително добър, но на MSI K7N2 Delta-ILSR е по-добър със повече възможности.
Незнам за MSI, но аз имам Биостар и съм си много доволен.. незнам какви за тиа постове за звука на Биостар-а.. а този които го писа от лични наблюдениа ли го казва ? в момента си карам звука на 4+1 и си работи перфектно.. Скоро видях на няква програмка че южния ми мост е MCP-T (мислих че е само MCP), а доколкото знам MCP-T имат SoundStorm, които е като Creativ Audigy
. Незнам какво наричате по-добър и по-лош звук, защото аз не правя голяма разлика
.
Що се отнася до клокването, Биостара си се справя много добре, има много много настроики за overclock, които аз лично половината дори незнам за какво са. Може да си сменяш timing na RAM-a и т.н.. не ги разбирам [:I]. Но дъното досега не ми е блокирало нито веднаж, клоквал сам го от 1.5Ghz na 2.1 и си върви супер
. А ако нещо си го скапиш при клокването (и това ми се случи), си има jumper на дъното за ресет на BIOS-а
...
Незнам колко струва MSI-a, ама M7NCD Pro за парите си е много добра покупка [^]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.... незнам какви за тиа постове за звука на Биостар-а.. а този които го писа от лични наблюдениа ли го казва ?.... <div align="right">Originally posted by g_ishkitiev*-*27/02/2004*:* 01:43:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Лични отвдякъде. Първо не е МСР-Т а е само МСР, второ с Нфорс драйверите от пакета гъгне ужасно и някои игри са на забързан звук (демото на Collin McRae 4, Rallisport Challenge). Качеството леко се оправя и проблемите изчезват като сложа realtec драйверите за alc650, но тогава пък общата производителност в игрите пада с 10% че и повече.... резил. Тествано е с NFSU, Mohaa, CM4 demo и въобще всичко което ползва звук.
Наистина не е зле дънцето но по-добре дай 20$ и вземи някое по-марково....
ок няма да споря... Но при мен нито е избързвал звука, нито е гъгнел. А за MCP-T, съм съгласен че може и да го няма. Но аз ако трябваше да взимам дъно пак щях да си взема Биостар-а, или ако имах повечко пари бих си взел ASUS