Nqkoi ima li lichni vpechatlenia ot tova dano .. ili pak prosto nqkvo mnenie za markata. Dvuomq se mejdu tova dano i Gigabyte 7N400-L1, po parametri sa pochti shodni.. mai samo markata e razlikata []
Nqkoi ima li lichni vpechatlenia ot tova dano .. ili pak prosto nqkvo mnenie za markata. Dvuomq se mejdu tova dano i Gigabyte 7N400-L1, po parametri sa pochti shodni.. mai samo markata e razlikata []
Асемблирах с такова... единствено имах проблем с инсталацията на кулъра, щото не можеше да се помести между близко разположените кондензатори Иначе като цяло е добро
Иначе биоса при GB e почти същия, и двете стават за клок
Gigabyte 7N400-L1\1600+\256mb\asus MX400-64ddr\XPpro- много стабилно дъно
Da tozi problem s kondenzatorite sam go chel po statiite.. qvno shte me machi i tova. Edinstvenoto koeto me spira da ne vzema Gigabyte-a, e tova che Biostar-a e Pro versia, a GA e po-obiknoveno
Това Pro можеш само да си го навреш някъде Думата "реклама" си я чувал предполагам... вземи и сравни 2-те дъна и виж дали има някаква съществена разлика. Още повече, че са на една е съща цена с еднакви възможности, стабилност и клок
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Nqkoi ima li lichni vpechatlenia ot tova dano .. ili pak prosto nqkvo mnenie za markata. Dvuomq se mejdu tova dano i Gigabyte 7N400-L1, po parametri sa pochti shodni.. mai samo markata e razlikata []
<div align="right">Originally posted by g_ishkitiev*-*12/01/2004*:* 16:22:03</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Имам BIOSTAR M7NCD Pro от 4 месеца. На компютъра имам инсталирани
98SE i XP. Досега не съм имал никакви проблеми и под двете ОС.
Използвам драйверите от диска, който получих с дъното. Вградената
звукова карта е с прилично качество, общо взето не я използвам, тъй като имам отделна SB CREATIVE, мрежовата карта също досега не е създавала проблеми.
Дъното има отлични възможности за оверклок:
- смяна на множителя на процесора
- промяна на FSB до 250 MHz със стъпка 1 MHz
- промяна на напрежението на процесора до 2.0V със стъпка 0.025V
- промяна на напрежението на паметтa до 2.8V
- промяна на честотата на AGP в диапазаона 50-100 MHz
- заключване на АGP/PCI шините.
На дъното досега съм монтирвал CoolerMaster Silence и Spire Falcon Rock II, кондензаторите наистина са близо до сокета на процесора, но така са разположени, че на практика не пречат за поставянето на обемист радиатор.
От Gigabyte 7N400-L нямам преки впечатления, предишното ми дъно беше
GB и съм останал с отлично мнение за тази марка.
Gigabyte е класа над Biostar (паралел не може и да има)
И какво според теб включва класата отгоре?
Колко Gigabyte дъна и колко Biostar дъна тества, докато стигна до този "мъдър" извод?
Аз съм с 7N400 -L като мисля, 4е разликата между L и L1 е в начина по който е реализирана вградената подръжка на LAN
PCI Devices
Bus 1, Device 10, Function 0 Accton EN1207F Series Fast Ethernet Adapter
Bus 1, Device 8, Function 0 Adaptec AIC-7850P Fast/Wide SCSI-2 Controller
Bus 1, Device 9, Function 0 ForteMedia FM801 Audio Controller
Bus 1, Device 7, Function 0 HighPoint HPT370 Ultra-ATA/100 RAID Controller
Bus 2, Device 0, Function 0 nVIDIA GeForce4 MX 440 Video Adapter
Bus 1, Device 11, Function 0 Realtek RTL8139 Fast Ethernet Adapter (това е вградената лан на дъното която е реализирана чрез отделен hardware chip)
всички тия shitz барабар с два харда и сд ромчето бачкат със JNC 300 watt ово боклукчиво захранване и праяат по 170 часа уптайм като се държи изключително стабилно
преди това тази машина беше с L7S7A2 и се ресетваше през 7 -8 часа
Biostar не съм тествал , но Gigabyte дори в мрежа(UT2003) много добре се държи [8][8][8]
<hr noshade size="1">
"По-скъпото винаги излиза по-ефтино"
Британска мъдрост
Да бе много на сериозно го взехте въпроса.... Biostar правят прилични дъна и са на същото ниво като на GB, но въобще не могат да се сравняват с тези на Epox и ASUS
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да бе много на сериозно го взехте въпроса.... Biostar правят прилични дъна и са на същото ниво като на GB, но въобще не могат да се сравняват с тези на Epox и ASUS
<div align="right">Originally posted by Gadget*-*14/01/2004*:* 01:04:17</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Да , ако се тестват(3D тест)с еднакви компоненти GB може и да изкара някой кадър повече[^][^][^]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">kafka, успокой се ...
>
<div align="right">Originally posted by XM6002B - 13/01/2004 : 2145</div id="right">
[:D][:D][:D][:D]Спокоен съм като костенурка след оргия[:D][:D][:D]
Biostar-a правят много прилични дъна предполагам всички са гледали реяюто на comexgroup.com