здравейте, пиша този пост не за да питам нещо, а да похваля това дъно. До преди 1-2 седмици писах по форумите за даното кои, какви впечатления има и понеже нямаше много информациа сега пиша за тези които искат да прочетат нещо за дъното.
Купих си такова преди 3-4 дена и трябва да ви кажа, че съм много много доволен.. за парите си е супер стабилно дъното .
Има много добри възможности за overclock.. незнам какво конкретно да го похваля от 3-4 дена не ми е блокирало ваобще, което смятам че е нещо нормално и не трябва да го пиша като предимство.. ама за цената си... .
Имах само едно малко проблемче.. MCP чипа грее доста. Даното си има радиатор на самиа чипсет и радиатора след продалжителна работа наистина си става леко топличак ама е нормално, докато MCP чипа направо пари . Но предполагам че така ще е със всички нФорсе дъна . Аз лично си купих едно радиаторче с вентилатор за 10лв (което въобще не се чува, ако това ще притеснява някои) и сега всичко е супер .
Така че, ако сте решили да си купувате дъно и се колебаете между някои дъна от нисък клас - то просто си взимаите Биостар-а без да се замисляте ..
Днес оправах на една позната ПС-то което беше с Гигабаит 7N400L, само че честно казано се разочаровах, въпреки че аз бях много навит на такова дъно и не си го взех само защото в мост.бг го нямаха на склад. Ама на гигабаита БИОС-а ми се стори по скапан.. по опростен. Докато на Биостар-а биоса има много много опции, аз повечето не ги и знам за какво са, но ако му разбирате може наистина да изтискате максималното от системата , също дъното има доста неща които се превключват с джъмпери.. някои ще каже че е остаряло.. ама мен ме кефи [:D]. Пък и като си скапите биоса ще заобичате джъмперите ), аз веднъж вече си ресетвах CMOS на това дъно след един неуспешен опит за overclock и много готино се ресетва с джъмперите (маи съм се влюбил.. все така правя като си купя ново PC [:I])