Здравейте! Опитвам се да намеря мотор за пералня Exsquisit WA901.
Някой има ли представа къде във Варна да проверя и изобщо има ли смисъл да се сменя? Казана изглежда здрав. Нямам идея защо е изгорял мотора, защото не е станало в мое присъствие.
Здравейте! Опитвам се да намеря мотор за пералня Exsquisit WA901.
Някой има ли представа къде във Варна да проверя и изобщо има ли смисъл да се сменя? Казана изглежда здрав. Нямам идея защо е изгорял мотора, защото не е станало в мое присъствие.
Tи не беше ли с 1,6 л 101 к.с?
Не ми е известна марката на пералнята - но провери в кв.Чайка бл . забравих номера май беше 56 ама нер съм сигурен - там беше сервиза на техниката от Кореком и Шипшандъра. Евентулано да се сложи мотор от някоя друга марка. Трябва да има табелка на ел.мотора- напрежение, кондензатор, мощност, обороти .
Ако не някое Нео Беко за 350 лв ново. Няма смисъл да се затварят много пари за уж маркова пералня. Или друг вариант - втора младост или нова с транспортен дефект. Новите и те са еднодневки.
Провери и в ;Сонио ЕООДI- с-з Intesit,Ariston, Whirlpool, Samsung -052 33 48 48 ;052 63 48 13
Благодаря за информацията. Като цяло съм се ориентирал към нова пералня. Ще запазя някои части от тази за всеки случай.
П.п. Правилно си се ориентирал VW