Здравейте може ли някой да ми каже,какво производство са,има ли мнения за тази марка хладилници EXQUISIT.Не намирам нищо конкретно,а не изглеждат зле машинките.С какви компресори са и прочие.Всякаква информация ще ми бъде полезна.Благодаря...
Здравейте може ли някой да ми каже,какво производство са,има ли мнения за тази марка хладилници EXQUISIT.Не намирам нищо конкретно,а не изглеждат зле машинките.С какви компресори са и прочие.Всякаква информация ще ми бъде полезна.Благодаря...
Добре де,моите питания все болни ли са,че никой не отговаря?!?!?!
Ни съм чувал ни съм виждал тази марка. Как да ти дам отговор???
Здравейте Колега,
Имал съм близки срещи с хладилници от въпросната марка "EXQUISIT".
Самото име е на стара немска фирма, която е фалирала и Китайците са я купили и произвеждат хладилници с това име.
Имат модели с термостати - китайски сложно име за произнасяне.
Имат и с електроника, тук нещата са малко по-добре изпипани - разбирай на нивото на Беко/ Краун.
Компресорите са им Китаски също на фирмите Донпер и Джаксипера - по не тези който съм виждал.
Материалите, особено на по евтините и самата изработка не ми харесват, спестено е от всичко което може.
Шумни са като цяло, но не повече от 45 dB(a).
Някой от хладилниците се пакетират/ кашонират в Германия и според тяхното законодателство може да им пише Произведено там.
Ако ще взимате, изберете модел с електроника - там са се постарали малко повече.
Моя съвет по добре аналогичен уред от по-горе споменати те марки.
Поздрави!