Отговор: Сушилни - проблеми, сервиз, начини за разрешаване
3 години по-късно отново има проблем със сушилнята Miele, тя вече е на 10 години и над 4000 цикъла, не е като да не е ползвана :)
Открих как точно се пуска диагностиката на Miele и какво означават различните метрики:
Instructions below:
- Press and maintain pressed start/stop and on/off buttons
- When quick blinking is done: unpress on/off (optional) and push 3 times start/stop and maintain pressed
- When slow blinking: press 1 time start/stop
You can switch between infos with the wheel
Infos explanation:
- then digits: software ID
F then digits: error codes
U then digits: component test (press start/stop to switch between them)
= then digits: switch/sensor test (door closed switch, etc.) (press start/stop to switch between them)
H then digits: operating hours counter display
Цитат:
Първоначално публикувано от
hotblooded
Здравейте, имаме проблем със сушилня Gorenje модел D9864E (type SP10/333)- понякога не развърта барабана - бръмчи опитва се но не може да тръгне .. Като набутам дрехите настрани по периферията на барабана - тръгва и работи. Сравнително рядко - тръгва но по някое като спре - не може да тръгне без помощ. Не я претоварваме - прави същия номер и когато е празна. Възможно ли е да е "изяла" някоя дреха (примерно чорап - че често ми изчезват чорапи) и лесно ли се разглобява тази пущина .. С пералните се справям, но сушилня още не съм отварял ...
- - - - - -
Здравейте,
Дали разрешихте проблема и ако да как, тъй като имам абсолютно същия проблем.
Цитат:
Първоначално публикувано от
markovivan
Здравейте,
Дали разрешихте проблема и ако да как, тъй като имам абсолютно същия проблем.
Има стартов кондензатор за мотора който ти върти барабана и стартов кондензатор за компресора. Смени стартовия кондензатор за мотора и ще заработи.
Здравейте, оправихте ли проблема, защото и моя НЕФФ протече някъде отзад. Видях че от капака на въздуховода се стича струя вода докато суши дрехи.Разглобих го но не се вижда нищо подозрително, пуснах я(разглобена) и нищо, слагам въздуховода и хоп, започва да тече.
Здравейте, сушилнята е Finlux TDF-8PF2SSG. До вчера работеше без проблем. На днешното пускане се случва това в клипа. Филтър и кондензатор са чисти, вода в колектора няма. Каква може да е причината?
https://dox.abv.bg/download?id=7a377c3fc5
Здравейте. Сушилнята е Hotpoint AQC83F5T/Z1 Забелязах на скоро , че стана по-шумна и помпата върти постоянно. Не ми изписва никаква грешка и си работи , но трябва ли помпата за изпомпване на водата да върти постоянно. Благодаря.
Колега,
Ти да не смяташ за сметка на форума да отваряш сервиз?
AEG пералня със сушилня (setcombg.com)
Успех ти пожелавам!
Не, Колега, питам заради един приятел за да не си прави регистрация. Бях му казал че сте ми помогнали и Той ме помоли да пиша.