Някой може ли да сподели къде да търся следния проблем Ariston AVF 109 се появява F12 на дисплея или какво да предприема-почистване филтри,цедки или знам ли и аз
Някой може ли да сподели къде да търся следния проблем Ariston AVF 109 се появява F12 на дисплея или какво да предприема-почистване филтри,цедки или знам ли и аз
Този пост е редактиран от avenger; 19-11-14 в 21:58.
Здравейте, това се оказва голямо съвпадение и моята пералня е същата и дава същата грешка. Днеска реших да проверя в интернет какво пише и ето че някой вчера също се е интерисувал от това. Моля Ви ако има някой отявлен майстор на перални Аристон да ни светне за какво е тази грешка F12.
Мерси предварително на всички запалени форумци - пералнаджиии !!!
Значи малко си чел днес щот аз намерих за какво иде реч но не съм наясно какви са тез силови платки,кабели и тем подобни,но ще разглабям тия дни ще пиша
- - - - - - - - - -
http://www.service-ruse.eu/kod/wm/Ariston.html
"няма комуникация между дисплея и главната платка"
привет да напиша няколко реда относно проблема,лично не съм имал възможност да отворя и видя какво става,но майка ми ми каза че като пера с обикновена прах няма проблем,единствено проблема се появява като пере с капсули !!!
Проблема се оказа в контролера-ако не се лъжа така казаха че е ,нещо са го ремонтирали-презапояване/подмяна на някакъв чип цялата работа 70лв.
Този пост е редактиран от avenger; 14-05-15 в 21:30.