Имам нужда от магнетрон 2M218J MFI за микровълнова ДЕУ с метални чинии и горен и долен нагревател . Можете ли да ме насочите към аналог на модела, тъй като в бълг.сайтове не открих същия.
Имам нужда от магнетрон 2M218J MFI за микровълнова ДЕУ с метални чинии и горен и долен нагревател . Можете ли да ме насочите към аналог на модела, тъй като в бълг.сайтове не открих същия.
Много благодаря! Днес упорито отказвах на АСВО и двата варианта за замяна. Направо ме е срам...
А каква е разликата м/у "обычные 2М214-39F и развернутые 2М214-240GP", защото в АСВО ги има и двата. Днес от там ме посъветваха да отида с моя магнетрон и ако са еднакви на външен вид- да вземам, ама на мен ми прозвуча като при избор на лак за нокти! Ужас, голям срам.
И още веднъж - благодаря!
Разгледах снимките и след доста мотане си купих нов магнетрон. Монтирахме го, печката ръмжи, върти чинийката, свети, но не топли. Четох във форума и за високоволтовия бушон, но не го знам къде е. Освен това на стария магнетрон магнита към захранването се е спукал - има физическа видима пукнатина.
Къде мога да занеса печката DAEWOO с метална фурна и чиния на сервиз в София - без ПАН Сервиз?
Съжалявам за "без Пан сервиз", но преди време ,когато не можех сама да си сменям двигателят за въртене на чинията им я занесох да го сменят те. Резултатът беше ужасен:
1. Спряха ми вентилатора, който за този модел върти 5мин след приключване на програмата и на което съпругът ми им беше обърнал внимание, без да сменят двигателя за чинията и взеха пари.
2. За да възстановят въртенето на вентилатора пак ми взеха пари.
3. Понеже тогава бях с бебета в къщи, отидох на един магазин за резервни части, купих си подобен двигател и вече си ги сменям сама.
4. После си скапах магнетрона с помощта на една алуминиева форма за кекс и програма в която има вълни и конфекция, доставиха ми магнетрон и си го смених без сервиз, но магнетрона си беше ДЕУ.
Печката е с долен и горен нагревател и метална фурна и чиния.
Този пост е редактиран от Pete Iv; 22-09-12 в 15:01. Причина: Трябваше да обясня защо "без Пан-сервиз"