Здравейте,
преди 3 седмици си купих Хладилник Snaige RF 310.
http://appliances.market.dir.bg/xoff...305&shop_id=28
В началото нямах проблеми или жена ми не ги е забелязала, тъй като аз бях извън града за 10 дни. Но в последно време забелязах, че задната стена на хладилника се заскрежава. Прочетох тук там из нета и пишеше, че е нормално, при по- често отваряне (което е неизбежно в тези жеги) и че в последствие се размразява автоматично. Така и ставаше в началото, когато бяха по-ниски температурите и не се отваряше, вечер се размразяваше. В последните дни обаче, това не се случва и забелязвам че леда по задната стена прогресивно се увеличава, като вече е около 1см на места. Пробвах с улеличаване и намаляване на терморегулатора, които е от 1-5, но без ефект. Интересното е също , че колкото пъти да погледна в съда над компресора за събиране на вода при размразяване, той винаги е празен. Което ме навежда на мисълта, че или водата много бързо се изпарява или изобщо не се размразява.
Бих желал, ако някой е имал същия проблем или знае нещо по въпроса да сподели! Да не се ли притеснявам или да се обърна към специалист?
Благодаря предварително!