Здравейте имам един странен проблем и се чудя кво да правя фризера не го бях ползвал цяло лято оня ден го включвам и тръгва за 15-20 секунди и изключва чудя се кво да правя да викам ли техник дали е от термостата ??
Здравейте имам един странен проблем и се чудя кво да правя фризера не го бях ползвал цяло лято оня ден го включвам и тръгва за 15-20 секунди и изключва чудя се кво да правя да викам ли техник дали е от термостата ??
Тресе ли при изключване агрегата??> Грее ли агрегата ?? Най- лекият случай е запушен филтър на капилярната тръбичка. Не го мъчи, че може да прекъсне пускова намотка на агрегата.
нито тресе нито грее само като го включа в контакта тръгва за около 15-20 секунди и изключва и тва е светят му лампите но нищо по нататък не правиПървоначално публикувано от kris11
Или релето ти прави някой номер,или мотора нещо е заял.Пробвай да наклониш/не да обръщаш/фризера на всички посоки за да се олее буталото с масло.Успех.
ми не става ходих току що клатих го наляво надясно слагах го легнал тва онова и пак същото тръгва за 20 сек. и спира цц точно когато ми трябва и забива пустия му фризер !!Първоначално публикувано от hotcool8
Тогава остава да е релето или някой кабел към него.Не пишеш и от къде си.
ами от горна оряховица съм какво е това реле каде се намира сам ще се справя ли или да търся техникПървоначално публикувано от hotcool8
Най добре е да викнеш техник защото може и мотора да е блокирал и само дето ще купуваш реле.
я смени компресора и да видиш как ще тръгне и ще ти пее даже.
Първоначално публикувано от py4
значи е от компресора според теб абе аз съм го оставил като мебел сега и не ми се занимава с него