Нещо ми се изкривила вратата на хладилника в горната част и не прилепва добре може би в разстояние на 5-8см
Изправят ли се тези врати и как или е дошло време за нов
Нещо ми се изкривила вратата на хладилника в горната част и не прилепва добре може би в разстояние на 5-8см
Изправят ли се тези врати и как или е дошло време за нов
Преди да купиш нов,пробвай да изправиш вратата.Така и така нищо не губиш.Притеснява ме обаче голямото изкривяване " 5-8 см. " .МНОГО!Съвет как да пробваш :
1.Свали вратата.2.Свали оплатнението заедно с пластмасата на вратата.3.Сложи вратата на права повърхност и.......пробваш. Успех
Едвали ли вратата е изкривена. По скоро пантите са криви. Верятно и уплътнението е старо и незалепва добре.
Да не е формална грешка и да става въпрос за 5-8мм. ? Такава крива врата съм оправял с посукване на място със захват от долу и горе, смяна втулка на панта, подлагане на уплътнението от вътрешната му страна /картонче или двойно залепваща лепенка/ и метално фолио от вътрешната.
Колегата ясно го е казал
напълно нормално за разнебитена врата да не залепва уплътнението на такова разтояние.не прилепва добре може би в разстояние на 5-8см
А според мен вие го разбирате че това е разстоянието което "свети".
5-8 cм. ??? Това си е катастрофа.Първоначално публикувано от periel
точно както го е написал
Първоначално публикувано от periel
Аз тъпо съм го написал
отвора е не повече от 5мм, но продължава надолу и встрани около 5см
Уплатнението също е старичко и "малко омачкано" точно там
продават ли се такива уплатнения въобще