Здравейте
Вече повече от седмица имам проблем с хладилхик Beko CSA 34010.
Преди 10тина дни забелязах,че хладилната част не изстудява.
Изключих го за 15 часа(оставих го да се размрази)и пак го включих.
Хладилника започна да работи,но ми направи впечатление че не изключва.
За няколко часа достигна нормална температура в хладилната част(от 3 до 5 градуса)
През това време нито един път не изключи.След около 8-9 часа непрекъсната работа,черната решетка
от задната страна на хладилника постепенно започна да става студена а хладилника продължаваше да работи,
но всъщност вече не охлаждаше и постепенно започваше да се покачва температурата вътре.
Време е да спомена че се обадих в сервиза още на 25.10.2010г.но все още не са ми обърнали внимание.
Та през тази седмица установих,че хладилника работи по следния начин:Вечер го пускам към 01:00ч. през ноща,
работи до към 11:00 - 12:00ч .на обяд,после спира да охлажда но продължава да работи,съответно аз го спирам
и дори да опитам да го пусна след 3-4 часа не започва да охлажда(черната решетка отзад си остава студена).Оставям го
до вечерта и пак го пускам.
Извода който си правя е следният:хладилника не започва да изстудява докато не го оставя изключен за около 10тина часа.
Виждам че тука има доста знаещи хора и би ли могъл някой да предположи от какво може да е проблема и да ме насочи към
неговото отстраняване.
Благодаря предварително