Привет,

Търся хладилен техник, или специалист по пневматика за изпълнение на проект за малък тих домашен компресор с общо предназначение.
Бих могъл да се опитам да си го направя сам, но понеже интересите ми са в друга сфера, предпочитам да остава изпълнението на "професионалист" и да отделя времето за проби/грешки за други занимания.

Системата трябва да се изработи с нови компоненти и да има следните характеристики:
електрическа мощност на компресора в диапазона 300-500W, обем на рисиивъра 20-30л, максимално налягане: 10 бара, дебит при 1бар >30л/мин, ниво на шума при работа около 40dB.
Рисиивъра би могъл да бъде бутилка за пропан-бутан

За компресор следва да се използва хладилен такъв, като желанието ми е ако е възможно на корпуса да се монтира пробка за масло или " прозорче за визуален контрол на нивото, както и отвор за доливане.
Рисиивъра бих искал да е вертикален (например бутилка за пропан-бутан 27литра) или друг подходящ съд с монтирана пробка на дъното, изход към редуцил вентил и още един директен нередуциран изход с бърза връзка.

Като пример за характеристики, окомплектовка, изпълнение и дизайн бих посочил този продукт:
Bambi BB24V Compressor - Compressors - Air Tools, Compressors & Spraying - Power Tools | Axminster Tools & Machinery

Характеристиките му ме устройват, но цената заедно с транспорта е сравнително висока.
Цената която искам да постигна с включен труд не трябва да надхвърля 600 лева, в противен случай ще си го поръчам от англия.

Поздрави